Skip to main content
  • depeche mode
  • 8.10.2012.

Depeche Mode u Beogradu

Prema informacijama iz EXIT-ovog tima, Depeche Mode bi trebao  napokon nastupiti u Beogradu nakon višegodišnjih pokušaja ovo će nadamo se biti treća sreća.

Naslovna foto

Depeche Mode

Depeche Mode bi prema pisanjima srpskih medija u Beogradu trebao nastupiti u svibnju sljedeće godine iako će točna informacija o beogradskom koncertu uslijediti tek 23.listopada, kada će članovi benda Depeche Mode u Parizu na konferenciji za novinare iznijeti detalje vezane za predstojeću turneju.

Britanska grupa trebala je prvi put nastupiti u Beogradu krajem 2005., kada je bend objavio album “Playing The Angel” no promotori su zaključili da njihov koncert ipak neće biti isplativ pa su fanovi iz Srbije masovno odlazili na njihove koncerte u Zagrebu, Budimpešti i Sofiji.  Sljedeći nastup Depeche Modea u Beogradu bio je zakazan za 20.svibanj 2009., no Daveu Gahanu je pozlilo 12. svibnja 2009. i otkazani su svi preostali koncerti.

{youtube}zxfG4JUYrZI{/youtube}

Nije uopće upitno koliko je interes publike s obzirom da je 2006. iz Srbije na koncert grupe Depeche Mode u Bugarsku otišlo više od 50 prepunih autobusa. O detaljima njihovog beogradskog nastupa više informacija uskoro.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk