Skip to main content
  • virgin helena
  • 2.04.2012.

Discopatia u Opatiji

Discopatia je mogućnost i sposobnost kritične mase ljudi da introventno i ekstraventno komunicira glazbom i plesom te širi pozitivne vibracije.

Piše: 

Naslovna foto

Virgin Helena

Antipatija i simpatija su osjećanja i mišljenja koja čovjek stvori prema nekom drugom čovjeku, predmetu ili pojavi. Telepatija je mogućnost neverbalnog, netjelesnog komuniciranja, tj. sposobnost razmjene osjećaja i misli na daljinu. Psihopatija i neuropatija su psiho-fizičke bolesti, a homeopatija i alopatija su metode lječenja iliti vrste terapija. Discopatia je sve to u jednom!

{youtube}H09wsJvmbBw{/youtube}

Discopatia je novi glazbeni program koji ujedinjuje mišljenje i osjećaj mlađe populacije grada Opatije, ali i one malo starija koja se sjeća nekih veselijih dana Bisera Jadrana. Program će se održavati na mjesečnoj razini, a na ovom prvom izdanju u Malom Quorumu  7. travnja nastupa Virgin Helena, uz podršku mladih nada Ne Noxa i Ko Mara te gosta iznenađenja. Briuplift će izložiti svoj UV nakit za vrijeme partya. Cijena upada je 30/40 kn.

Kažu da je na Discopatiji sve moguće, pa vrijedi provjeriti.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk