Skip to main content
  • 21.10.2011.

Disko vikend

U sklopu prvog izdanja disko.muzike, kako je nazvan novi glazbeni program ovaj se vikend možete raspustiti uz domaći electro-pop dvojac Nipplepeople, neodoljive Tetkine Radosti iz Ljubljane i disko junaka Milu Hunda. After je zakazan za nedjelju s Hurtsima.

Disko.muzika, novi glazbeni program Muzike.hr koji će se održavati na različitim lokacijama po Hrvatskoj starta u riječkoj Stereo dvorani ovu subotu i prema najavljenim izvođačima, očekuje vas plesno veselje. I Nipplepople, Tetkine Radosti kao i Mile uživaju odlične reakcije publike, pa ako ste ih propustili čuti ove godine, eto prilike. Petak je nešto siromašniji s događanjima, ali vrijedi izdvojiti Disco Panoniu koja u zagrebačkom Lemonu predstavlja zvukove Le Chocolat Noira i Tanza te Sicko Disko u Sirupu koji u goste dovodi novosadske rezidente tog programa Yeah Left, Marko von Disko i Deadtrashsuperstara. U Splitu večeras možete do Quasimoda koji se može pohvaliti s jednim od najboljih DJ-eva i producenata ghetto funk/funky breaks/nu funk glazbe – Basement Freaksa ili do Kameleona gdje pušta D`Gree. Po prvi put u Hrvatskoj moći ćete prisustovati 3D partiju uz posebno izrađene 3D projekcije, sastavljene od animacija ivideo klipova,  te glazbu Mr. DJ Daria, Marka Felingera i Chimp-E u Bastionu u Osijeku, a dan nakon i u Aquariusu u Zagrebu uz Lady DJ Suub@ru i Martyn Negro.

Sutra Petar Dundov pravi rođendansko slavlje u Sirupu uz prijatelje Matthew Hoaga i Seraphim Codexa. Misissippi vraća techno u Split uz pomoć Ivana Komlinovića kojem bi dobro došla teleportacija, no i bez nje će istu veče nastupiti i u Exitu u Vodicama. Osim Petra Dundova rođendan, onaj treći slavi i klub Shamballa uz Topless DJ Duo (Pila & Lady G), Marc Bucca i Joe2Shinea. U Zagrebu i sutra možete plesati u Lemonu i Groove klubu, a ne zaboravite na ZFF partije na različitim lokacijama po gradu. Ukoliko se ne budete zabavljali u Stereo Dvorani u Rijeci možete odabrati La Noche klub i glazbu britanca Dave The Drummera, a u Osijeku klub K topu i Arszenika, Sheepatza i Slya.

Ako se štedite ili pak samo želite uštedjeti i ne izlazite udarne dane vikenda nedjelja je idealna za potpuni doživljaj i premijerni nastup engleskog synth pop/soft rock dua Hurts u Boćarkom domu u Zagrebu. Predgrupa su im za ovaj vikend već preporučeni Nipplepeople, a bili vi tamo ili ne vikend će biti dobar ako se vodimo po onoj poznatoj Hurtsovoj – " it's such a wonderful life".

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2