Skip to main content
  • 30.12.2015.

Dočekajte Novu u Dubrovniku uz party 6 DJ-a!

Dubrovački klub, Lazareti, ugostit će šest domaćih DJ-a i držati vas budnim cijelu noć po prilično jeftinoj cijeni.

Piše: 

 
BitchBlack crew za posljednju je noć tekuće godine organizirao prilično primamljiv techno party na kojem će se za atmosferu koja priliči novogodišnjoj večeri pobrinuti čak šest domaćih DJ-a. Radi se o Gate Resurrection 2016 NYE partyju u organizaciji već spomenutog BitchBlacka, booking & event agencije te skupine umjetnika i DJ-a udružene s ciljem promicanja elektroničke kulture i međusobne profesionalne i umjetničke potpore.
 
Jedna od 6 je osječka DJ-ica i producentica, Sunčica Barišić, a.k.a. Miss Sunshine koja je ove godine pod umjetničkim imenom Insolate izdala EP „The Mood Modulate“ za Deeply Rooted, da bi krajem iste kao Miss Sunshine objavila EP "Mixed Feelings" za tursku vinyl-only etiketu VENT. Miss Sunshine u Dubrovnik dolazi iz Crne Gore, gdje će u kotorskoj diskoteci Maximus odraditi prvu etapu novogodišnjeg maratona.

Osim nje, za pultom će biti i dubrovački deep house/techno DJ i producent, Torres, koji je dosad trake izdavao za "Ourvision Records", "Superacht Muzik" i "Ellectricu". Jedan je od začetnika BitchBlack ideje koju je gotovo do temelja osmislio nakon uspješnog sudjelovanja u projektu United Colors of House, na kojem je nastupao s tadašnjim najjačim imenima elektro-dance scene. Prisutne će zabavljati još tri Dubrovčanina i rezidenta Lazaretija: deep tech/house/techno DJ ČX, strastveni poznavatelj elektronske scene i vječiti tragač konkretnog undergroud zvuka – DJ Maroje te na sceni već dugo prisutni – DJ S.Sage. Techno/house zvuke na party će donijeti i česti gost BitchBlack događaja, DJ Lemon, inače član agencije za organiziranje evenata, Balancea.

Karte možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 50 kn (9:00 – 12:00, Lazareti) ili na dan koncerta po cijeni od 100 kn.
 
 
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2