Skip to main content
  • džem
  • 3.11.2013.

Domaće je najslađe

Sirup pokreće novu klupsku večer, Džem, pod sloganom "domaće je najslađe".

Naslovna foto

džem
 
Nova klupska večer s domaćim disk džokejima starta s tipičnom hrvatskom ''melting pot'' selekcijom jer jedan momak iz Vodica, jedan iz Kutine i jedan iz Rijeke našli su se miksati i folirati u Zagrebu.
 
Iggy Dope svoj je zanat pekao za miks pultom poznatog vodičkog kluba Opium, a prošle je godine u Zagrebu pokrenuo klupski program BSMNT, čiji je i danas mastermind. Osim vrlo uspješnih BSMNT izdanja, bilježi nastupe i u brojnim domaćim klubovima i festivalima.
 
Bronski dolazi iz Kutine. Još nije razjašnjeno u kakvom je odnosu s Jimmyjem Sommervilleom no ove će sezone zaigrati u Sirupovom rezident timu. Svoju je DJ premijeru imao u kutinskom cafe baru RAM, a posljednjih godina bilježi sjajan napredak u glazbenoj selekciji i afteriranju.
 
Arszenik, naturalizirani Zagrepčanin iz Rijeke, voditelj je i rezident kluba Sirup, a u slobodno vrijeme umišljeni pametnjaković koji tu i tamo pusti i koju dobru stvar. Prvo kuhanje Džema na rasporedu je u petak, 22. studenog, participacija je 30 kuna, a za članove tek 15 kuna.

{jcal_latest eventid=4772}
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk