Skip to main content
  • arszenik
  • 12.05.2012.

Drugo izdanje Discopatie

Discopatia je povezana s disco ludilom koje samim time izaziva simpatije posjetitelja. Nakon mjesec dana budite pripravni za drugu discopatiu u Opatiji.

Piše: 

Naslovna foto

Arszenik

Nakon premijerne Disopatie koja je ispunila očekivanja uz Virgin Helenu ponovno se u klubu Mali Quorum na Voloskom u subotu 19. svibnja okuplja ekipa koju će zabavljati izborom glazbe stari riječki DJ Arszenik, koji se kažu svojim nastupima uvijek izdvajao i iskakao iz gomile kao na proizvodnoj traci naštancanih DJ-a. U okupiranju plesača na podiju  mu se pridružuju Ko Mar i Ne Nox, dok će ih sve na djembe-ama pratiti CareAss.

Iz Discopatie stiže poruka svima koji dolaze: "Nadamo se Vašoj simpatiji te da nećemo kod Vas izazvati antipatiju. Radujemo se  mogućnosti telepatije s Vama te da poslije interakcije s nama nećete dobiti psihopatiju ili neuropatiju…bla, bla, bla… Previše je tih –patija!!"

{youtube}1T4xxs2ts7M{/youtube}

Ulaz je 20/30 kn, piće dobrodošlice je uključeno u cijenu. Provjerite u subotu koliko patite od discopatie.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop