Skip to main content
  • 13.02.2014.

Đuskanje u veljači uz Balkan Kolektiv

Valentinovo je dan za odličan provod na novo otvorenom flooru na Arci Fiumani. Floor koji je specijalno preuređen za potrebe noćnog đuskanja do ranih jutarnjih sati.

Piše: 


Na svojem prvom zakazanom druženju, ugostiti će dvije dame i dva mlada momka, kako i priliči na dan zaljubljenih. Glazbeno ćete ploviti morima 4×4 poskočica: future garage, UK funky, house, ghetto house…Nastupaju Miss Trapped i Mia Culpa, te momci Subire i Mr.Woox.

CARNIVAL dram en bejs, 21.2., Arca Fiumana, Rijeka
Nakon Filipa Motovunskog, ovog puta u goste stiže DJ Rahmanee, koji dolazi sa vrućeg beogradskog asfalta, raspametiti publiku u dvosatnom setu u moru izlomljenih vibracija. Rahmanee je obećao massivan provod, uz massnu selekciju dnb tjunova. Uz Rahmanee-a, specijalno za ovu noć se nakon podužeg izbivanja, na stage penju: Simple Craft i V:MC. Nositelji bass scene u gradu na Rječini, koji se nakon izvrsnog nastupa na Outlook festivalu i otvaranju sezone uz Spectrasoul, još jednom penju na stage, ali ovog puta Arce Fiumane, u sve češćoj namjeri kidanja zvučnog sistema. Uz prije navedene, mlada riječka nada: Sky Noise! Momak koji se već nebrojeno puta iskazao i dokazao riječkoj publici. Sky Noise je prošlogodišnji pobjednik BK natječaja, koji se održao u sklopu: Winter theory fest-a.
 
The Great Gatsby Carnival Party, 22.2., Arca Fiumana, Rijeka
Za ovu karnevalsku subotu priprema se The Great Gatsby party na brodu ArcaFiumana! Iako se originalni soundtrack filma nije baš poklopio sa vremenom i radnjom istog, ove večeri Mr.WooX vas vodi na putovanje zlatnih zvukova prohibicije, te ćete imati priliku čuti kako je soundtrack za The Great Gatsby-a zaista trebao zvučati! Možete očekivati obilje vrućeg jazza i swinga u kombinaciji sa modernim beatovima i bass linijama. Dresscode: 30'te i 40'te godine 20. stoljeća! Kravate, tregeri, šeširi, kubanske cigarete, samo su neki od detalja kojima se možete ukrasiti i dati sebi malo vintage look-a. Sve maske su dobrodošle! Veselo, opušteno, blještavo i plesno!

{jcal_latest eventid=5650}

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk