Skip to main content
  • dustin space

Dustin Space-glazba iz druge galaksije

Ako uskoro na nekom od sljedećih izlazaka sretnete ovog simpatičnog vanzemaljca, ne bojte se on dolazi u miru kako bi  na našem planetu napravio hitno potrebnu glazbenu intervenciju.

Piše: 

Naslovna foto

dustin space

Dustin Space stiže iz druge galaksije kako bi uz pomoć suradnika i domaćih DJ-a DANCElectricPHILIPE-a, Chrissa Greena i Nevena Vršćaka vratio sreću, ljubav, pozitivnu energiju i želju za druženjem koja je nekad vladala Zemljom.

DJ trojac već je Dustinu Spaceu pomogao u ispunjavanju njegove misije ovog ljeta u Culture clubu Revelin u Dubrovniku, u zagrebačkom Aquariusu i Maximusu u Kotoru. Zemljani su tada bili oduševljeni njegovom pojavom.
{youtube}7gOvRHyvx9U{/youtube}
Dustin poručuje da nismo sami:
Dustin  Space i njegova zemaljska ekipa već stoljećima dirigiraju najluđe zabave u povijesti čovječanstva. Od prvih pool partya na rimskim dvorovima i ludih prohibicijskih  swing barova, pa sve do dana kada smo vam u trenucima najveće zemaljske glazbene krize poslali Michael Jacksona. Možda smo ga samo trebali malo bolje prikriti, ali  to je jedno sasvim drugo pitanje. Muzika novog doba je stigla i nalazi se na mom svemirskom brodu kojim uskoro  slijećem u Zagreb.

{youtube}bi0L_7fIZwk{/youtube}

Dustinova glazbena invazija uz pomoć zemaljskog DJ tima i posebnog gosta na saksofonu Ive Prodana Prodje predstavit će svojevrsni presjek elektronske glazbe na otvorenju kluba Gjuro2 ovu subotu, 17.studenog, pa slobodno bez bojazni upoznajte osobno Dustina i ne brinite od dolazi u miru.

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web