Skip to main content
  • skylight zagreb
  • 5.10.2013.

Dvodnevno otvaranje novog kluba na krovu Zagreba

Novi klub Skylight ugodno se ugnijezdio na zadnjem katu slavnog zagrebačkog Nebodera, u potpuno preuređenom i ponovno otkrivenom klupskom prostoru s najboljim pogledom na samo srce grada. 

Naslovna foto

skylight zagreb
 
Tijekom dva dana, 31. listopada  i 1. studenog, iznad  bana Jelačića na 16. katu odigrat će se veliko glazbeno/vizualno/gastronomsko i tematsko otvorenje.
 
Halloween
Pre opening party održava se na Halloween i u skladu s time dočekat će vas posebne dekoracije uz video projekcije, raznoliku klupsku glazbu koju će birati DJ KanDee, službeni Red Bull selektor i rezident poznatog rnb/hip hop/funk Crowns kluba u Munchenu, a društvo će mu praviti Papaya rezident DJ Jurki (Frankie Headfors), house/electro/mashup DJ. Ulazi se samo s kostimima, a poslužuje se i maštovito pripremljen finger food. Sve u stilu kako i doliči Noći vještica.
 
{youtube}xpGJVfY2eZw{/youtube}
 
Skylight / 16th floor sessions
Večer poslije slijedi i službeno otvorenje te početak klupskog programa Skylight / 16th floor sessions. Po najavama organizatora, za vas će klupski zvuk birati neki od najboljih mladih producenata i DJ-eva iz raznih zemalja, a planirana su i internacionalno priznata DJ imena i live nastupi. Zbog specifičnog prostora ovi partyji namijenjeni su za samo 200 gostiju, ali bit će omogućen i livestream za praćenje cijelog događaja. Dobro je zabilježiti kako program kreće u 21 sat, a mogućnost ulaska u lift do kluba traje do 23 sata dok program može potrajati možda i do svitanja.
{youtube}Qz7n7OqnSaA{/youtube}
 
DJs (Berlin/Vienna)
Na najvišem zagrebačkom plesnom podiju za prvi 16th  floor sessions sedam perspektivnih i talentiranih DJ-eva i producenata iz Njemačke i Austrije – cijenjeni house dvojac FlicFlac koji radi edite od Empire of the Sun, Cocorosie, Bon Iver, Parov Stelar ili Lykke Li pjesama, zatim njemački house producent Florian Paetzold sa svojim melodičnim deep zvukom u koji je zapakirao i Breacha, Neila Younga, Flight Facilities te Ellie Goulding, bečki mračniji deep tech duet  Xander & Niederreiter te Bono Goldbaum iz bečkog kolektiva Instinkt i, zadnji, ali ne nužno na kraju, berlinski house/techno DJ Ben-E.
{youtube}o36RoZob8gs{/youtube}
 
Bilo da odlučite ići kostimirani na Halloween ili, ako želite, opet kostimirani, na 16th floor session nemojte dugo razmišljati jer klub je ograničenog kapaciteta. Svoje ulaznice za ovu jedinstvenu i spektakularnu lokaciju na krovu Zagreba osigurajte na vrijeme ovdje, a nove vijesti iz kluba uhvatite na FB stranici ili službenoj stranici kluba.

{jcal_latest eventid=4516}
{jcal_latest eventid=4517}
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk