Skip to main content
  • alt

Dvostruko slavlje u DEPO klubu

Sljedećeg vikenda zagrebački je DEPO klub poprište dvostrukog slavlja jer rođendane slave dvojica DJ-eva, Mr. DJ Dario i DJ Cet.

 
Mr. DJ Dario je suosnivač i bivši rezident projekata: Kraljevstvo, Perfection, Old School te dugogodišnji rezident kluba The Best. Krunu njegove karijere označile su dvije značajne turneje po Aziji. 1997. njegova ploča “Wicked” postala je veliki underground hit u njemačkim klubovima. Danas pušta gotovo više nego ikada, a svoj bi stil okarakterizirao kao fuziju mnml, electra i techna, s dosta melodije i topline dubokog basa. Njegovi setovi stvaraju euforiju među mlađim generacijama clubbera dijem Hrvatske, ali i onim starijima koji ga prate još od samih početaka. Svakako je omiljeni domaći DJ zagrebačke publike.
{youtube}g19Yvt-IjFg{/youtube}
 
Cet je DJ i dugogodišnji poznati glas iz zagrebačkog etera (Radio 1, Radio 101, Plavi 9). Kao jedan od osnivača i rezidenata Kraljevstva primio je simpatije publike i osvježio zagrebačku DJ scenu. Glazbeni kozmopolit koji je svoj životni put posvetio glazbi, uvijek težeći savršenstvu u svome radu kao klubski i radio DJ.  
{youtube}wBF2wFd2sao{/youtube}
 
Dvostruki rođendan se slavi u petak, 1. kolovoza, a za upad ćete izdvojiti 20 kuna do ponoći te 30 nakon.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop