Skip to main content
  • fabian jakopetz
  • 19.04.2014.

Ekskluzivni osmosatni set Fabiana Jakopetza

Jedan od onih DJ-a koji su posljednjih deset godina prisutni na zagrebačkoj party sceni definitivno je Fabian Jakopetz, nekad znan kao “DJ Dechko”, među prijateljima i poznanicima jednostavno kao „Fabo“.

Piše: 

Naslovna foto

fabian jakopetz


Kao DJ, producent, radio voditelj i party organizator djeluje preko jedne dekade, te živi i diše glazbu od svojega rođenja, pa sve do sada. U petak, 25.04. nakon dugo vremena odrađuje ekskluzivni osmosatni all night DJ set u zagrebačkom Night & After Party klubu, Underground F Clubu, te se od njega može očekivati fuzionisticki, technoidan, dinamičan i svakako eklektičan set koji će natjerati na ples i one najzahtjevnije.

Ovaj event je ujedno i promocija njegovog nadolazećeg izdanja "Underground Acid Minimal" koje izlazi u svibnju za njemacku etiketu Bequem Digital. Svi technoljupci dolaze na svoje ovoga petka, jer imaju priliku svjedočiti cijelonoćnoj vožnji i plesu od ponoći jer uz njega još na Afteru svira i talentirani, razigrani i uvijek veseli rezident DJ Sin koji sa svojim tech-house, deep tech i techno beatovima nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
schulz mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2