Skip to main content

Electronic SOUL: glazba za dušu u zadarskoj Ledani

Elektroničke duše ove će se subote, 23. siječnja, usidriti u zadarskoj Ledani u kojoj će vas zapljusnuti i osvježiti valovima housea, deep housea i tech housea.

Piše: 

Program Electronic Soula za subotnji party u zadarskoj Ledani donosi čak četiri izvođača. Za uvod u zanimljivu večer, pobrinut će se PMC-PMC-LiveAct, radi se o mladom beatbox umjetniku koji, kako i titula njegova umjetničkog izričaja nalaže, koristi svoj glas, usta i pluća kao glazbala pomoću kojih, poput kakva virtuozna instrumentalista, stvara najrazličitije tonove, ritmove i sazvučja. Nakon PMC-ja, spotlight će se spustiti na rezident DJ-a kluba, Meshija. Meshijev glazbeni meni nahranit će sve one gladne čistog techna koji će svjedočiti još jednoj stepenici u usponu karijere zadarske mlade nade.

Uslijedit će Tom Bug, pravim imenom Tomislav Brusač – DJ, producent, promotor i jedan od osnivača HouseFusiona uz DJ-e Andriju i Groovelinea s kojima surađuje i u vlastitoj radijskoj emisiji. HF je ugostio regionalna i internacionalna imena kao što su Blacksoul, Tom & Grade, Audiowhores, Baggi Begovic, Andy Ward, Rae i Chappell, da bi 2010. otpočeo s objavljivanjem autorskih izdanja, na kojima trica i danas marljivo radi. Svestrani Tom svoju glazbu odbija ukalupiti i žanrovski definirati, no ono što publici zvuči kao mješavina soulfula, deep housea, tech housea, mainstream house zvukova, nu disca, old school housea, starog disca i boogieja, očito funkcionira – budući da je 2015. pobijedio na burn Residency natjecanju.

Noć će kraju privesti DJ Butters (Mateo Nekić) kojeg smo nedavno najavili kao izvođača na nadolazećem KS Takoveru u zadarskom Q Baru, tako da će večer završiti uz groove, techno i tech house zvukove.

 
Za upad će biti potrebno izdvojiti 30 kn u pretprodaji ili 40 kn na dan eventa.
 
 
 
hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web