Skip to main content
  • alt
  • 5.10.2015.

Elektroničke duše, Fabian Jakopetz i YOLO!

Duše mogu biti svakojake, pripadati raznim klanovima, klanjati se kome god želiš, pustiti u krug sebe same sve i svašta, voljeti neobjašnjivo, vezati se za stvari…

 
Tebe ne čini tvoje tijelo, to nije ono što fali nekome kada ti kaže kako mu nedostaješ, fali mu duša. No pokoji puta, na kraju tjedna, zbog svega što se od tebe zahtjeva ukližeš s pokojom masnicom na njoj.
 
Kako se neka iskustva i ljubavi poklapaju i na temelju preklapanja ovih emocionalnih oblaka tražiš istomišljenike u svijetu tako te pozivamo petak u 22 sata na jednu elektroničku dušu.

alt

 
Electronic soul party za pult smješta Fabiana Jakopetza s Yin Yang Rec. i Funk’n’Deep Rec., a društvo mu prave Ervin Mandari (Urban Art), Fixsell (Ground Zero, Urban Art) i D’Noizz.
 
Dečki svoje elektronikom natopljene duše raspakiravaju pred floorom u đakovaćkom klubu koji slavi život i njegovu jednokratnost. Bez ikakve iluzije drugih razina postojanja i potpunim povjerenjem u ovo materijalnu egzistenciju YOLO vas poziva da 9. listopada zaplešete do jutra. Ako išta liječi duše bolje od gubljenja sebe na podiju do zore, mi to još nismo pronašli. 
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk