Skip to main content

Elektronički Halloween vodič – Kamo na najstrašniju noć u godini?

Prstohvat paučine, krilo od šišmiša, tri suze isplakane bez osvete nakon gubitka ljubavi, jedan hrušt, 8 kapi krvi, jedan kutnjak zombija, četvrtina pankreasa pogrebnika i malo ružmarina (samo za miris).

 
I dok vještice kuhaju napitke u golemim loncima na plemenicima (ostavile smo se otvorenog plamenja, nezgodno je u 21. stoljeću, indukcijski su najbolji za ljubavne napitke, plinski štednjaci za uroke) i kako će se ponedjeljak bližiti kraju i Sunce ustupati mjesto Mjesecu, osjetit ćeš da se pomiče i kazaljka ravnoteže stvarnosti, da neživo i živo i obično i magično postaju mutne kategorije. 

 
Ove noći sve uspavano se budi, opna između dva svijeta dobiva poderorine i svi demoni, duhovi, zlodusi, poltergeisti, vještice, vampiri, zombiji i mumificirani ostatci ljudskog klize u tvoj svijet i dijele noćas s tobom podij. Samo se drži svjetla i bit iće sve u redu. Ako ne diraš ti njih neće ni oni tebe (osim ako ne želiš da te diraju). Pa donosimo kratki pregled najboljih Halloween partyja za start tjedna.
 
Zagrebački Funk Club noćas baca party jednako funky imena, "Svi Sveti, a mi blaženi!". Sjajnost započinje oko 22 sata, upadaš za baš ništa novaca, a večer ti do sitnih sati jutra vodi Brighton. DEPO te pak s "Elektron Halloweenom" fura u novu orbitu oko jezgre ritma i bundeve od sat prije ponoći odzvanjaju uz zvuke Dj Jocka, Tea Haroude, Leona B i Alexa Halfdifferenta.
 
Na lokaciju Paromlina smješta se G2 ekipa, a plešeš s WildCard sestricom, Abyss u jednom vs. izdanju "Abyss vs Hellwin". Furamo te duboko dolje u bezdan u slobodnom padu blažih dubljih i melodičnih taktova gdje plesno krdo predvode Nino Galovac, Goran Huberger i Kali.

 
U TABOO se ponedjeljek ušuljava uz demonske bijesove Halloweena na Special Halloween Edition naziva "Nightmare". Najfreaky od svih freakshow meštara stvorili su floor pentagram, a na krakovima stoje Toxic, Shi Pe, Matya, Branko Daloš i Nikola Fuchkar. Dođi i ispleši se u koži nekoga dugog na jednu noć, bit će pakleno dobro!
 
Karlovčani i Karlovčanke oko 22 sata testiraju hrabrost i plesnu vještinu na podiju Male Scene HD na "LiquidNight Halloweenu" gdje metronom večeri preuzima mlada zagrebačka vještica ritma Teychee uz mračni, melodiozni, tvrđi, industrijski ispolirani bangin' zvuk. Kao podršku Infinitum udruga pak u beskonačni loop temporalno-svjetovne poremećenosti opni stvarnosti Halloweena šalje i svoje konje za trku pa uz topot beata stižu Vladimir Mrkša, Phill Dam i Thaitoy Tom.

 
U riječkoj Crkvi pak molitve plesno religijski orijentiranih na ovu noć kada duhovi (sveti ili ne) ne žele ostati unutar svojih portala, uslišava oko 23 Andrea Ljekaj uz podršku Mecene, Bellena i Ane Antonove.
 
Osiječki prebivaoci (živi i neživi) će pak noć u kojoj je realnost samo točka gledišta proplesati u Tufni na "TFN Halloween" uz Marka Nastića i Dejana Miličevića.
 
Zadrani svoje zadarske skeleteone sele na podij Q bara sat prije ponoćne ure gdje ih na "Strictly Vinyl Halloween" čekaju Edy C., Eggy i Simeon, a after ne staje do zauvijek u Gaženici.

 
Splićani na Noć Vještica pak zazivaju duhove predaka i nose talismane na flooru u lijane ritma zapetljane Jungle, na "Electric Halloween", gdje je ponoć dezignirana temporalna lokacija u kojoj soundtrack preuzima PeroFullHouse sa svojim novim mračnijim eksperimentu naklonjenim alteregom Skeptikom.
 
Upamti – Demoni ti ne mogu ništa dok si pod strobom i dok se mičeš u ritmu, ne odgovaramo za one koji stanu i povuku se u tamu.
 
sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop