Skip to main content
  • 19.12.2015.

Epska Nova Godina uz 8 DJ-a među povijesnim zidinama!

Svi mi pišemo svoje priče, odlamamo ih u paragrafe, stojimo sa strane kao naratori zgoda i nezgoda svega onoga što nas u iskustvu svijeta čini onima koji jesmo.

 
Neke priče su velike, neke su male, neke su komedije, neke tragedije, neke ljubavne sage ili kratke svakodnevne crtice, no one koje pamtiš su epovi užitka. One koje su se neobičnim putanjama sklapale u pozadini dok ti toga nisi ni bio svjestan da bi zatim eksplodirale u kulminaciji eventa.
 
Tako i stari povijesni zidovi Osijeka postavljaju scenografiju za dostojan naklon svemu onome što je prošlo i optimističnu otvorenost spram svega onoga što te čeka u novom putu oko tvoje osobne zvijezde.

 
Kako se bližimo kraju i stavljamo veliku crvenu mašnu na 2015. budi zahvalan za pouke, za ljude, za pustolovine, poslovne prilike, i sve novo što si naučio. Ostavi sve ono dobro, otpusti bez straha ono što te više ne čini sretnim i uplovi u nove početke na dva floora u osiječkom Epicu na EPIC NYE
 
► DNB Floor
(BASS, Drum&Bass, HipHop, Trap, Funk)
▬▬▬▬▬▬▬▬▬
KULA 
LEEKS
MAX
OLIVER
 
► TECHNO Floor
(BASS, Techno, Deep House)
▬▬▬▬▬▬▬▬▬
MOZ
SIKY
 
Šuška se po kvartu da će oko tebe tutnjati najbolji osječki soundsystem zadovoljavajući i najiskusnije uho i da operiramo na BYOB principu, dakle ponesi svoju vlastitu cugu, a ne da li ti se ti se to svakako možeš sidro baciti i kraj Epicova šanka. Ujedno, nakon što protegneš tetive na dva uvriježena floora, za vas koji oko 6 ujutro još ni ne pomišljaju na meke postelje tu je i after, pa tko preživi pričat će. 
 
Dođi, pleši s nama, voli, poljubi i zagrli nekoga u ponoć! Kalendari daju novih 365 prilika da loviš svoj san!
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk