Skip to main content
  • examine
  • 2.02.2013.

Examine predstavlja Disko Dabra

Iza dabrove bunde krije se domaći producent Examine koji je izvadio iz naftalina neke od disco, funk, soul i r'n'b klasika i prilagodio ih za večerašnji plesni podij u Mastersu.

Naslovna foto

examine

Četvrto izdanje večeri Cycle u Mastersu 02.02. predstavlja live izvedbu Disko Dabra. Večer je ujedno i promocija kompilacije „Disko Dabar Edits“, a svatko se može „ogrebati“ za besplatni primjerak na https://official.fm/playlists/jiDG. Uz dabrovu live akciju, nastupa i Examine u svojoj standardnoj varijanti (bez bunde) te Zero.

Ratko Filipović je u zadnjih godinu dana, osim vlastite produkcije koju potpisuje kao Examine, napravio cijelu seriju reizdanja klasičnih disco, funk, soul i r'n'b ploča koju potpisuje kao Disko Dabar. Herbie Hancock, Bob James, Erykah Badu, Numaads i Quantic Soul Orchestra dio su izvođača koji su dobili Ratkovu adaptaciju i uskoro će se pojaviti na kompilaciji "Disko Dabar Edits".

Četvrto izdanje večeri Cycle ujedno je i promocija kompilacije uz Examinea u dabrovoj bundi i premijerni live nastup sastavljen od ekskluzivnih izdanja klasika koje je gricnuo Disko Dabar i dao im novi oblik. Svaki posjetitelj će dobiti svoj primjerak kompilacije, a u međuvremenu poslušajte kako zvuče klasici iz Dabrove jazbine.

Examineu će se večeras u Mastersu priružiti za pultom i Zero, zagrebački DJ, producent, inžinjer zvuka, menadžer Bondage etikete, radijski voditelj i urednik.

Ulaz je 20kn do ponoći, 30 nakon.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2