Skip to main content
  • 28.03.2014.

Fedde Le Grand na ljeto u Aurori

Bez sumnje jedan od najvećih nizozemskih DJ-a mainstream scene, Fedde Le Grand, ponovno je headliner ljetnog party programa u primoštenskoj Aurori.

Piše: 

Naslovna foto

Fedde Le Grand


Primoštenski klub počeo je slagati kockice za ovoljetni program. Najavljuje se 6-7 partija za ljubitelje svih vrsta elektroničkog zvuka. Prošle su godine nastupile Niki Belucci i Viktoria Metzker, a krajem kolovoza Decoded Records je priredio svoj Dalmatia Sunshine party. Zatvaranje Aurore obilježeno je gostovanjem Marka Nastića.

Fedde Le Grand se proslavio hitovima "Put Your Hands Up 4 Detroit", "Let me think about it", "So Much Love", remixom pjesme "Paradise" za Coldplaya, dok je 2013. u suradnji sa Sultan & Ned Shephard radio na "No Good" i "Long Way Home". Prije par dana izašao mu je novi single Dont Give Up.
{youtube}leAScuEmK7A{/youtube}

Svojom svirkom bacio je na koljena cijeli svijet, nastupajući od svjetskih ekskluzivnih rezidencija u Ministry of Sound u Londonu i Pachi na Ibizi, do zemalja na svim stranama svijeta. Njegov angažman i stalna putovanja rezultirala su nagradom u 2011. godini kada se na ljestvici najutjecajnijih DJ-eva magazina DJ Magazine popeo za osam mjesta i tako postao 14. najbolji DJ u svijetu.
{youtube}zdzavyfpHK4{/youtube}

Nizozemac je čest gost jadranskih ljetnih partija. Nastupao je od porečkog Byblosa na sjeveru, preko Aquariusa na Zrću, splitske Diskoteke Rive i Ultre, pa sve do dubrovačkog Revelina. Za pultom Aurore nastupa u četvrtak 14. kolovoza. Pogledajte fotogaleriju od prošle godine.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2