Skip to main content
  • 15.05.2007.

Finale Thirst Studio Global Sessionsa u Las Vegasu

Heineken nastavlja svoj globalni trend promoviranja modernih glazbenih pravaca. Thirst Studio Global Sessions dogodit će se u američkom Las Vegasu od 25. do 27. svibnja ove godine. Bit će to vikend elektroničke glazbe, rocka i hip-hopa u legendarnom klubu Kanye West a sviraju Paul Oakenfold, Erick Morillo, Gym Class Heroes te Gabriel & Dresden.

Piše: 

Kroz 2006.g. Thirst Studio je održavao događaje po cijelom svijetu uključujući Dansku, Indoneziju, Hrvatsku, Maleziju, Singapur, Ujedinjene A. Emirate, Rumunjsku i Mađarsku. Pobjednici natjecanja u svim zemljama već mjesecima naporno rade na novim produkcijama koje će u Las Vegasu ocjenjivati Paul Oakenfold te Gabriel & Dresden. Prošlogodišnji pobjednik hrvatskog Thirst Studia, Seraphim Codex također je jedan od sudionika finalnog Sessionsa u Las Vegasu. Konačni pobjednik ovog natjecanja bit će ekskluzivno objavljen na privatnom partiju u Tao Night Clubu (Las Vegas), u petak 25. svibnja.

Paul Oakenfold će najaviti pobjednika i pritom odsvirati pobjedničku produkciju. Pobjednik će odmah nakon toga otići u svjetski renomirani “Palm Studio” gdje će Gabriel & Dresden napraviti remix njegove produkcije. Taj remix će se istu večer izvesti pred publikom. Ostali sudionici natjecanja imat će priliku odsvirati svoj set u Las Vegasu i primiti utješne nagrade od Pioneera.

Što reći nego poželjeti puno sreće našem predstavniku na globalnom Thirst natjecanju.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk