Skip to main content
  • 7.11.2007.

Flashback Music Festival 2007

U sklopu Međunarodnog sajma multimedije i glazbe Studio Flashback organizira Flashback Music Festival dio posvećen elektroničkoj glazbi a sve to bit će začinjeno i progressive-house partyem, u subotu, 10. studenog na dva floora. Lokacija su paviljoni 7 i 7A ZG Velesajma. Na Progressive tech-areni sviraju gost iz Portugala – DJ China, Frajman, Felver, Mary i […]

Piše: 

U sklopu Međunarodnog sajma multimedije i glazbe Studio Flashback organizira Flashback Music Festival dio posvećen elektroničkoj glazbi a sve to bit će začinjeno i progressive-house partyem, u subotu, 10. studenog na dva floora. Lokacija su paviljoni 7 i 7A ZG Velesajma. Na Progressive tech-areni sviraju gost iz Portugala – DJ China, Frajman, Felver, Mary i Citizen Simm, dok će za house biti zaduženi Talijan Joe Montana, Aleksij, Nikola Fuchkar, Edi & Stipe, Reno, te Jakša koji će svoj performance izvesti na saksofonu. Očekujte svjetslosne efekte, video projekcije, lasere, dekoracije i vip stolove. Pretprodaja ulaznica kreće od 7. studenog na info pultu Klubske scene, muzički paviljon 11, po cijeni od 50 kn, dok je cijena na dan 70 kn. 600 besplatnih ulaznica dijelit će se na sajmu svaki dan u 11, 13 i 17 sati. (150 dnevno)

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop