Skip to main content

Ground Zero epicentar uz Kali i LeBosha

Nije zlato sve što sija, ali koga zaista briga u prisustvu superiorne platine. Jedna takva baš u Požegi ugostit će ovoga petka novi party pod techno zastavama Ground Zero projekta.

 
Šest godina kasnije Ground Zero ekipa vraća se na floor na kojem je sva započelo 2011. Nulta točka, ishodište i epicentar mjesto je na kojem su stvari nepročišćene i maksimizirane, iskonski centri udarnog vala koji se koncetrično iz njih širi. Pa ako već nešto tražiš nema razloga da ne pođeš na izvor sam. Plešeš od 23 sata do kada te bedra drže za baš ništa novaca, a kao potpornji noći stoje mlada zagrebačka dama Kali [Gjuro2, SoundFactory] i pod LeBosh [SoundFactory, No1- G2 & Khala beach club/event manager@Aquarius club/EX Taboo club] aliasom smješteni dobro ti već poznati Krešo Leboš, dok podršku pružaju i Xenex [Phunkation, Techsturbation, Invicta, Intuition Pt.], Max Long [Official Ground Zero Warm Up Dj, Old School BPM] i Fixsell [Ground Zero, Electronic Soul, Urban Art, Strobolobodobolos, Regeneration].
 
 
 
Kali je mlada dama s beatom u rukama, u metaboliziranje kisika na planetu uključena od 1993. Glazba postaje centralni aranžman života ulaskom u kultni Gjuro 2 gdje spletom okolnosti truda i talenta put rezultira time da u istom klubu danas drži rezidenciju. Sklapanje prvog seta nakon vježbanja na DJ opremi instantno vodi do gaže u Aquariusu pod G2 krilom, a zateći ćeš je kako spaja kolaž melodioznog tech-housea, deep techna i mračnijih techno zakutaka koji zvuče kao da te proganjaju floorom.

 
Muška protuteža feminitetu stiže u liku i djelu renomiranog zagrebačkog event managera Kreše Leboša koji u posljednjih nekoliko godina zbog ljubavi vrijeme provodi ispred, iza pulta i u sjeni organizacije i biznisa u kotačićima iza postavljanja evenata. Počeci se nalaze tamo gdje ih obično zatičeš, na korijenu stvari koje evolucijom rezultiraju aspektima koje poznaješ danas, pa je tako i Krešin glazbeni početak vezan za proto oblike predelektroničkog kao što su soul, rock'n'roll, blues, funk, disco, rap i punk, i zahvaljujući sestrinom inklinacijama i klasičnoj glazbi, dok na elektroničkom naličju uho uzurpiraju pionirštva velikih poput Kraftwerka, Jean Michel Jarrea, New Ordera, Depeche Modea i preference danas orbitiraju oko techna, tech-housea, progressivea i deep techna, a od 2013. vrijeme se ulaže u organizaciju G2 plesnjaka da bi se nakon organizacije uspješnih 300-tinjak evenata translatirao s druge strane pulta.
 
Ground Zero te dakle zove da oljuštiš sve slojeve i prođeš sve razine i sedimente suvišnog ravno do centra x, y osi, središte mete i plešeš dok te se sunce ne zasrami ujutro, kada izviriš riješen svega s čime si na floor stupio. Vidimo se u požeškom Platinumu 17. ožujka na novoj Ground Zero rundi!
 
dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop