Skip to main content

Ground Zero petak epicentar u Požegi!

Ground Zero nulta je točka, ishodište, iskon i mjesto na kojemu sve počinje, ne bi li poslalo transverzalni val zajednicom i na putu promijenio stvari na bolje.

 
Jedan punkt postane mjesto rušenja uvriježenog statusa, točka vrenja, toliko zasićena običnim i svakodnevnim da nema druge opcije no da ne može više zadržati svu potencijalnu energiju zarobljenu u limbu među kostima i tetivama i napokon eksplodira. 

 
Tako ćemo, nakon minijaturne stanke u zadnjih mjesec dana, iznova eksplodirati na podijima ishodišta, dok paralelno slatko mučenički teče organizacija i potjera za slobodnim terminima kako bi vam Ground Zero ponudio simultane partije na diseminiranim lokacijama. Sve se to odvija uz češkanje tjemena i povećalo koje traži najzanimljivije ruke koje možete dobiti i koje još nisu zaplesale pultom u plemenite svrhe ishodišne točke, koja je dio projekta u kojem se zajedno borimo za jaču scenu i promoviramo pohvalne domaće programe s velikim planovima i vrijednim ljudima za kormilom.
 
Stoga nam sat prije ponoći u petak, 25. studenoga s osječkih pločnika, kao uvriježeni glavni gost, stiže meštar slobodnog, ljubavlju natopljenog, psihodeličnog krda, KRPA. Kisela agresivna podij pročišćenja ovoga puta dolaze u techno stelth modusu. KRPU si hvatao na partyjima pod otvorenim nebom festivala, u klupskim slivovima Exita, Epica, Zone DGTL i vrijeme je već da ga smjestimo i za plemeniti požeški platinasti podij.

 
 
Upadaš baš potpuno samo za cijenu dobre volje, ljubavi, zajedništva i poštovanja, a s tobom su i Max Long (Old School BPM)i Fixsell ( Ground Zero,Electronic Soul, Urban Art, Strobolobodobolos, Regeneration), a tko zna, možda te dočeka i pokoje iznenađenje za pultom.
 
Dođi, pleši, voli, budi, vrati se ravno na izvor! Neke priče nikada ne završavaju, samo evoluiraju!
 
disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop