Skip to main content

Ground Zero u prvoj rundi 2017. uz gospodina Mandarija!

Svaki potres koji sada po glavi vrtiš u teoriji u praksi ima svoj epicentar, jednu točku iz koje kreće udarni val ispod svekolike uglavnom smirene tektonike. Svaki potres ima Ground Zero.

 
Pa tako i platinasto požeški plesni potresi, jedino prikladno gore iznesenoj činjenici, također posjeduju svoj Ground Zero kao jedan od pokera projekata koji je dobio medijsku podršku tvoje Klubske u natječaju "Zajedno za jaču scenu". U kotačima organizacije i dalje se suvereno u sferama napretka jedne ideje vrti Danijel Malinić, tebi mnogo poznatiji kraj zvučnika kao Fixsell. Gospodin Malinić tako okuplja iznova, od zimovanja i padina odmorenu, ekipu za još jedno podizanje temperature u požeškom klubu koji preuzima ime dragocjene plemenite kovine. Zlato možda nije sve što sija, ali platina je dragocjenija. No mnogo dragocjenija od oba metala su sjećanja u mokrim noćima na podijima koja ćeš stvarati uz stare rezidente na flooru koji već poznaje pritisak tvojih stopala.
 
Pa pod zastavama bijesnog techno beata, kao krotitelji psihoza stižu u subotu, 10. veljače, Ervin Mandari [Urban Art], Fixsell [Ground Zero,Electronic Soul, Urban Art, Strobolobodobolos, Regeneration] sam i Max Long [Old School BPM], na party koji podiže sisteme i čisti bugove u sustavu imena Update the World.

 
Ervin ti je rođeni Đakovčanin koji svoje pješčane ure okreće u smjeru pulta 2009., a tech house mutira u melodični deep tech s techno stranputicama. 2011. ispada i prva produkcija s domaćeg Akrobatika Recordsa "Travel In The Deep", a lineup brigade je do sada držao uz ekipu kao što su Silicone Soul, Billy Nasty, Nathan Coles, Valentino Kanzyani, Dot Chandler aka Fernanda Martins, Marko Nastić, Petar Dundov, Rub A Dub, Dejan Miličević, Lea Dobričić, Insolate aka Miss Sunshine, Ogi, Kiki, Mary, Seraphim Codex…
 
 
Upadaš baš i apsolutno free, jer je sloboda esencija kreacije. Počneš sat prije ponoći, doma si tko zna kad, a u međuvremenu lutaš Ground Zero stranicom kako bi se upoznao s mjerama predostrožnosti u slučaju techno potresa. Zaboravi stajanje u dovracima, sredina floora je najsigurnije mjesto za biti.
 
dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2