Skip to main content

Hladni prosinac u vrućem DEPO klubu!

Čini se kao da si nedavno slavio Novu, je li? Kao da si se tek sada nekako priviknuo da je 2016. iako paralelno nemaš pojma kako si preživo neke vikende, tjedne i mjesece. Ali jesi i još si tu i uskoro slaviš konačni mjesec 2016. 

 
Što si napravio, napravio si. Finale je kao i obično posvećeno blagdanskim trpezama, gubljenju među mirisima kuhanog vina i domaćih rakija, hipnotiziranom buljenju u šljašteće se lampice i fantazijama o kantama francuske (salate, ne zemlje). Pa prije no što potfutraš mišiće slojem kolača i odojka ispleši sve staro za zatvaranje jednog poglavlja.
 
DEPO te tako poziva na čitav mjesec lutanja pod strobom i podvlačenja crte. Prosinac započinje u petak, nadnevka 2., kada floor puni već tradicionalni Tech D House gdje su s tobom od sat prije ponoći Active Line Six, Sthelerson, Pillsman i Frenki.

 
 
Potom odeš kući, zakopaš se u meku toplinu popluna i jastuka na nekoliko ciklusa REM-a i ustaješ sa spoznajom da je nadošla, od party bogova posvećena, subota i da te na flooru čeka damski postav od 11, a tobom su Tea Vučković, Miia. i Katarina O*Halloran.

 
 
Petak, 9. prosinca, stiže uz rođendanske torte i čestitke za toliko godina za putom, a u slavljeničkom stolcu je udobno smješten Teo Harouda. Počinjemo u 11, a do pola dva ujutro Teo časti upadom. Kao dodatni stilobati podrške slavlja ovdje su i F.O.R.M.live, Luigi Aprile, Teo Zver i Teychee.

 
 
Naredne noći, sat prije nedjeljne ponoći vrijeme je za floor zločine pod zastavama ujedinjenih. United  by Hardness donose tako nešto žešće i oštrije zakutke elektroničkog  uz hardtechno, schranz, industrial, hardstyle, hardcore, frenchcore, terror, speedcore…

 
 
Kako preskačemo klackalicu polovice prosinca, sada već lagano paničarimo jer smo si fino obećali da nećemo sve poklone i sastojke za francusku kupovati 24. i taman je dovoljno odmaklo da vidimo da će ići baš tako, fino se odi opusti od Djeda Mraz misli sa ženskim beatom na umu. 17. prosinca dolazi nam tako na domaće tlo Fernanda Martins.

 
 
Predbadnjački petak, 23. prosinca, fura te na jedno industrijsko putovanje uz LAG-a, Zokyja, HVN-a aka Hadji-a i Chovu.

 
 
Zatim narednih tjedan dana imaš black out obiteljskih okupljanja, baka koje te gledaju beskonačnim razočaranjem ako kažeš da ne možeš pojesti drugi komad pite, glasno odmatanje poklona, svađanje čiji je red da ide po novu mineralnu i skrivanje u ćoškovima s čašom vina za trenutak tišine, i vraćaš se na najparty party godine, ispraćaj Stare i doček Nove, gdje te u novogodišnje jutro vodi Eric Sneo.

 
 
 
Dođi, voli, budi, pleši! DEPO je spreman!
 
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2