Skip to main content
  • alt
  • 7.10.2015.

House, techno i disco na flooru Depo kluba!

Koža se polako vrača na svoje prirodno stanje nepreplanulosti,  ne mirišanja po kokosima,mangu ili maslinovom ulju.

 
No to što ne urlaš ispod otvorenog neba podno zvijezda noću, dok danu loviš sunce kao ulješura na molu, ne znači da jesen nije krcata, događajima plodna, zemlja.
 
Glazbene grane otežale od plodova zovu te da se prošetuckaš sa svojima do Radničke 27, gdje ćeš u bivšem gustom viskoznom Katranu na flooru DEPO kluba započeti pred pred vikend već danas.

alt

 
Sat prije ponoći noćas, 7.listopada, derviški orbitiramo oko jezgre beata na friškom Elektron partyju na kojem nam se pridružuju Teo Harouda, Cet i Matya. Do pola 1 ujutro upadaš baš skroz free, a nakon ubacuješ dvadesetku u škrabicu.
 
Petak pak 9. listopada, u sitni sat, u jedan ujutro, kako petcima i priliči, Iiija Rudman i kolega i prijatelj Antonio Zuza bacaju Imogen Label Night. Zuza podiže temperaturu i podmazuje stopala za Iliju koji ne staje do zore, pa ako si se baš poželio malo finog housea i disca, koji grli anoalogno i pucketavo u reminiscencijama 80-ih, znaš gdje ti je biti kada petak otkuca svoje. Za više infa dopusti hipertektu da te fura ovdje.

alt

 
Tvoja subota započinje još jednim uskakanjem u orbitu oko jezgre na novom Elektron partyju. Kako elektron nije samo jedna točka o kojoj si učio u osnovnoj već je oblak naboja koji omata jezru Fabian Jakopetz, Sthekerson i Leon B. te pozivaju da dođeš i omotaš jezgričnog sržnog sebe u plašt nafinijih techno traka sve dok te bedra ne izdaju. Upadaš za dvadeset dok dame ulaze free do pola 1 ujutro.

alt

 
Tri dana, tri partyja, jedan ti i bezbrojna sjećanja! To je ono što mi zovemo dobrim tjednom. Vidimo se u DEPO klubu dragi naši!
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2