Skip to main content
  • 28.11.2014.

I am Erotica Music u Stereu večeras

Uptech & Matt Time dolaze večeras u riječki Stereo iz slovenske “I am Erotica Music“ organizacije.

Piše: 


Uptechu je elektronska glazba postala velik dio života još od mladih dana kada je počeo istraživati party glazbu na partijima diljem Slovenije. Krajem 2012. počinje organizirati house partije pod nazivom "Warehouse". 2013 g , suosnivač je Erotica music zajedno s Alexserra i posljednje dvije godine radi na vračanju Slovenske glazbene scene natrag u život. Svakodnevno prati što se događa na elektronskoj sceni, te svojoj publici uvijek servira najnovije i najbolje trake. Njegovi setovi su puni energije uz malo oštrije house ritmove, natopljene funky basevima koji sve privlače ispred DJ pulta.
{youtube}Rf9vX-x1C74{/youtube}

Matt Time pušta Tech House, Deep House & Minimal. Od njega možete očekivati živahan tech house – techno set. Pico Chavese otkrio je svoju istinsku trast u house glazbi, te je tijekom godina nastupio u brojnim Riječkim klubovima, a i šire. Na najbolji načinu party će nas uvesti mlada nada Riječke scene – Ronnie M. Ulaznica je 30 kn
{youtube}MK89Q6PNJz0{/youtube}

I am Erotica Music u Sloveniji su do sada organizirali brojne partije među kojima izdvajamo gostovanje Coyua sa Suare i Uto Karema.
{youtube}QLVw4X4dO5k{/youtube}

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop