Skip to main content

I Love Techno 2006 novosti

Nakon himni za I Love Techno festival koje su skladali Marco Bailey, Tomaz & Filterheadz, Sharpside i T-Quest, čast je ove godine pripala nešto mlađem ali izuzetno dobrom belgijskom umjetniku – Ortin Cam-u. Ortin Cam ima samo 23 godine ali je do sada objavio nekoliko izdanja na etiketama Missile, Traum, Minimaxima i druge.

Piše: 

Osim toga non stop je na turnejama po svijetu gdje svira kao DJ ili live act. Novu I Love Techno himnu mozete poslusati na sluzbenoj stranici festivala. Sto se tice sluzbene kompilacije i nju će raditi, odnosno mixati Ortin Cam. Ona je još u izradi ali sa sigurnošću možemo kazati kako će se na istoj naći produkcije Deetrona, Cavea, Kalkbrennera, Eric Snea, Umeka, Josh Winka i drugih. Podsjećamo Vas kako se festival održava 21. listopada na lokaciji "Flanders Expo" u belgijskom Ghentu. Cijena ulaznica je 43 Eura u pretpodaji i 48 Eura na dan.

Slovenci su organizirali  prijevoz do tamo pa ako imate volju ići kontaktirajte slijedeće telefone ili mailove:
RU PartyBus
www.raveunion.com / \n partyprevozi@raveunion.com Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript / +386 31 529 687

 

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web