Skip to main content
  • 20.11.2011.

Illectricity festival 2011

Nakon nucommers nighta u Lemonu, Illectricity festival predstavlja Soundclash u Močvari 26. studenoga. Završna večer je 3. prosinca u pogonu Jedinstvo.

Piše: 

Naslovna foto

Confusion


Do sada su organizirali dva zagrebačka Sound Clasha! Na posjetiteljima je bilo da navijanjem i reakcijama izaberu svog pobjednika dok se četiri različitih ekipa borilo za njihovu naklonost. U subotu 26/11 u prostoru kluba Močvara održat će se treći po redu Sound Clash s ekipama JabbaTon, Pistolero, Trip To Zion i CFSN DJ-ima u ulozi domaćina.

Pravila igre su identična kao i zadnja dva puta! Kroz pet tematski različitih rundi, od kojih svaka traje po sat vremena, svaki suparnički crew ima po petnaest minuta kako bi predstavio svoj zvuk. Senzori pokreta biti će postavljeni u klubu i mjeriti vaše reakcije, što znači da vi odlučujete o samom ishodu!

Navijati možete i preko twitter kanala @zgclash, koji će biti integriran u projekcije.

Twittajte, skačite, ritajte se i vičite – Reeeewind!

four on the floor:
Trip 2 Zion / Pistolero / JabbaTon / CFSN DJs

visuals:
-polygon & noddy2000

start: 23h

upad: 25kn do ponoći, 35 nakon

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2