Skip to main content
  • 14.02.2014.

Inovator detroit techna na splitskom karnevalu

Duša detroitskog techna, jedan od onih koji su ispisali povijest elektronske glazbe u inovatorskom smislu nakon više različitih datuma o kojima se pričalo, Derrick May ponovno dolazi u Split.

Piše: 


1987. godine u malobrojnim prodavaonicama ploča diljem Europe pojavilo se izdanje "Nude Photo" i techno je od tada okarakteriziran kao žanr. Malo tko nije upoznat da je uz Juan Atkinsa i Kevin Saundersona, Derrick May polazna točka najboljih techno singlova poput "Strings of Life", "It Is What It Is", "Beginning", "Relics" i "Icon" i polazna točka razgovora o elektronskoj glazbi.
{youtube}rKb_0dmdwKY{/youtube}

Slušat ćete ga na pokladni utorak 4. ožujka, u karnevalskom ozračju preuređene splitske O`Hare. Detalje partija kao i cijene ulaznica pišemo uskoro. Ovome događaju će i tradicionalni karnevalski party u gradu na lokaciji Poljana kraljice Jelene pored Peristila gdje nastupa i Derrick uz splitske snage Jock, Miro, Lushi, Jake. Početak je u 20h.

{jcal_latest eventid=5714}
{jcal_latest eventid=5713}

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk