Skip to main content
  • 23.03.2017.

Jedan od najpoznatijih techno dvojaca današnjice Pan-Pot za 8 dana u Zagrebu

We Love Sound događaji su definitivno stavili Zagreb na europsku party mapu.

Piše: 


Organizatori koji svaki mjesec ugošćuju najkvalitetnija imena elektroničke glazbe danas, nastavljaju s dovođenjem svjetskih zvijezda u Zagreb, ovaj put jednog od najtraženijih techno dvojaca na elektroničkoj sceni danas. Ovaj berlinski tandem, koji čine Tassilo Ippenberger i Thomas Benedix u zadnjih nekoliko godina nastupio je na svim najpoznatijim festivalima i klubovima, od Miamija do Ibize.

Veliki broj lojalnih fanova prate njihove nastupe diljem svijeta, a slijedeća adresa bit će upravo Zagreb u petak, 31. ožujka na još jednom We Love Sound partyju u zagrebačkoj diskoteci The Best Venue Hall. Redovni nastupi Pan-Pota na Sonus festivalu na otoku Pagu ostali su u divnom sjećanju svakome tko je imao prilike posjetiti ih, a zasigurno će tako biti i 31. ožujka kad će Pan-Pot održati svoj prvi nastup u hrvatskoj prijestolnici.
{youtube}1UJ0EsRxNxE{/youtube}

Uz Pan-Pot, nastupit će jedna od najpoznatijih dama hrvatske elektroničke scene s internacionalnom karijerom – Marina Karamarko, te hrvatski DJ i producent koji se može pohvaliti izdanjima na poznatoj svjetskoj etiketi Get Physical – Andrea Ljekaj. Prodaja karata je moguća putem Entrio online trgovine. Promo ulaznice su rasprodane. Cijena regularnih ulaznica je 150 kn, a u ponudi su i grupne ulaznice za 6 osoba po cijeni od 750 kn.

Pratite novosti vezane za We Love Sound Zagreb na socijalnim mrežama
FB event: https://www.facebook.com/events/391999384519238/
Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/   
Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2