Skip to main content
  • 30.11.2016.

Kosta Radman vodi Cartel!

Kreneš li preispitati esenciju kartela shvatit ćeš da u sredini kuca srce iznimno učinkovite organizacije koja se odlučila monopolizirati svoju domenu djelovanja uz neutralizaciju konkurencije – na ovaj ili onaj način.

 
Ili spavaš s ribama, ili si upozoren na nježnije načine. No na mjestu The Best Venue Halla u subotu, 3. prosinca, neće bit potrebe za ovim maritmnim upozorenjima ili druženjem s morskom florom i faunom uz fancy betonske čizmake. CartelHouse program izborio se za svoje mjesto na tržištu plesa i sreće odabirom kvalitetne ekipe koju postavlja za pult pa je tako vrijeme za četvrti za redom CartelHouse party na čijem poker horizontu jašu Kosta Radman i kolega mu meštar ceremonije Joe Unknown, kojeg ćeš naći bilo gdje gdje je potrebno nabrijati entuzijazme i zagrijati ekipu.

 
Ako si pratio petlju i spiralu Ambasadora do sada, znaš da je gospodin Radman kući ponio nagradu za najboljeg domaćeg EDM DJ-a. Pa tko je Kosta? Kosta je onaj tip koji je podigao neočekivanu buru svojim prvim službenim singlom "Bellerophon" nakon što ga je vjerno pučanstvo interneta proglasilo novim singlom Swedish House Mafie, a njemački label "Kontor Records" uskoro peca i njegove remixeve za D.O.N.S.-ov ‘Searching For Love‘ i Mikael Weermets-ov albumski single ‘Let It Go‘. U zvučnom ujedinjenju s duom Vanillaz nastaju i singlovi ‘Back 2 Life’ i ‘Drop That Shit’, a uho uz uho na pozornicama mogao si ga vidjeti uz ekipu kao što su Tiësto, Hardwell, Nicky Romero, Swedish House Mafia, Thomas Gold, Alesso, Bingo Players, Dannic. Naše gore list ujedno već 6 godina suvereno drži rezidenciju najveće party meke na Zrču, Papaye.
 
 
Procedura je maksimalno jednostavna, jasna kao šleper pekmeza, dođeš sat prije ponoći, kažeš ekipi na ulazu  – "Hey", oni ti heynu nazad, upadneš sasvim free i plešeš do 6 ujutro. Dobro nam došli na novi CartelHouse – jer sve što radiš vrijedi napraviti kako valja!
 
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk