Skip to main content
  • alt
  • 10.11.2014.

Lančana reakcija plesa u Fis Club Bocku

Lančana reakcija, domino efekt divnosti, glazbe, plesa i uživancije dok te sunce ne potjera kući, butterfly efekt sjajnosti. Ovo se događa u sarajevskom klubu 22. studenog.

 
Fis Club Bock nije po prvi puta domaćin “Chain Reactiona”. Prvo izdanje dogodilo se 18. listopada. Odlična glazba, sjajno društvo i fantastična akustika držali su podij punim dok se bedra nisu počela tresti od iznemoglosti.

alt

 
Za pult za 12 dana staju dečki koji su već dokazali svoje vještine na lokalnoj i globalnoj sceni pa će od desetke do krhkih sati natopljenih prvim zrakama sa vama biti Rub A Dub, Da Hox, Vontech i šećer na kraju Specijalni Fajront Set by Worda, Menya i Armin Di High. 
 
Ako vam sama glazba, Laško pivo kao sponzor i obećanje dobre zabave nisu dovoljni moći ćete se poigrati u nagradnjači i imati priliku osvojiti 3 ukaznice za party Deborah De Luca, koji će se odvijati u Domu Mladih 13. prosinca.

alt

 
Zapalite preko granice malo, izvidite što sve Balkan nudi, ponesite si 5 BAM u džepu (više manje ekvivalent dvadesetak kuna) i uživajte. Vidimo se na podiju.
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2