Skip to main content
  • lea dobričić

Lea Dobričić u Taboou!

Potpuno neskriven, otvoren za sve, glasan, topao, dubok, žestok, posvećen najboljim afterima s #necukuci sloganom, u blizini gradske jezgre stoji prostor radikalne inkluzije, Taboo.

Naslovna foto

lea dobričić
 
Pozvani ste svi vi nemirni, znatiželjni, tragatelji i pronalazitelji, oni gladni svega onoga lijepog što život nudi, nezasitni ekstremisti plesnog, štovatelji strujnog kruga, hodočasnici zvučnika, žrtvovatelji sna i umjerenosti u svrhe slobode, ljubavi, avanture i glazbe!

 
Pa ako si se pronašao, sparkiraj stopala s gradskog asfalta u kaskadnu padinu Taboo grotla. Korak po korak, metar po metar spuštaš se sve bliže centru podija na kojem se pričaju i slušaju priče, a u središtu ove subote, 17. rujna, stoji jedna beogradska dama. Veliki osmijeh i jednako veliko srce, koji stoje kao glasnogovornici talenta i života u kojem radiš ono što zaista voliš, usrećujući paralelno one oko sebe, Leu Dobričić poveli su s podija rodnoga grada dijem svijeta sve do rezidencije u ibiškom Privilegeu i stalnog postava na Elrow partyjima na Ibizi i u Barceloni.

 
Bila je to davna 2005. kada se za Leu krenula odmotavati glazbena nit i struna je zatitrala glasno, prerezala zrak i spremila je na internacionalne lineupe uz ekipu iz samoga vrha kao što su Laurent Garnier, Luciano, Richie Hawtin, Umek, Dubfire, Marco Carola, Anja Schneider, Miss Kittin, Azzari & III, Beltek, Supernova, Claude VonStroke, Carlo Lio, Layo & Bushwacka, Silicone Soul… Stiže uz elektrificirajuću mješavinu deep housea, tech housea, minimala i techna koje neosporno preciznom tehnikom za pultom postaju jedan entitet, opipljiv i živ, a ista energija prenosi se i u produkcije koje završavaju na velikim labelima poput Bosphorus Underground Recordings, Italo biusiness, Freshin, Butane recordings, Lovable Fairy Tale, Killing Machine, No-Logic… Lea je ikona matrijahalne sile regije i glazbena preslika principa da što više daš paralelno postaješ bogatiji. 

FB EVENT: Lea Dobričić at TABOO CLUB

 
Stoga posjeti floor i uzmi sve kada se kazaljke poljube u subotnju ponoć. Proceduru znaš – klikneš si na event, domišuriš do "Attend" udariš ga i voila, upad ti je 30 kn do dva ujutro. Kao podrška dami stiže i četiri para muških bicepsa pa su s nama Shi Pe, DJ CET, DJ Matya i Nikola Fuchkar. Vidimo se na flooru, i ne laži – znaš da nećeš kući!
 

TABOO CLUB ZAGREB

Grgura Ninskog 2 / CRO
FACEBOOK:TABOO CLUB
 
sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web