Skip to main content
  • maskare

Maškarana elektro renesansa u Opatiji

Pod motom „Budi što jesi“ u vremenu kad su maske dio naše svakodnevice u Opatiji će jedan party biti posljednje utočište za karnevalski raspoložene plesače.

Piše: 

Naslovna foto

maskare

U Malom Quorumu u Opatiji 2. veljače će se održati M. E. R. D. A., kulturno – zabavna manifestacija u produkciji Kulturno – umjetničke udruge Akt sa sjedištem u Opatiji i nastojanjem obogaćivanja sadržaja grada Opatije i opatijskog karnevala.

{youtube}DqbGqztB1QA{/youtube}

Manifestacija je namijenjena mlađoj populaciji i svima koji se tako osjećaju, što je u skladu s općim ciljevima rada udruge. M. E. R. D. A. je prvotno zamišljena kao sastavni dio Opatijskog karnevala s tendencijom da to ostane i u budućnosti, tj. da s vremenom postane tradicija. S obzirom da na ovogodišnjem opatijskom programu nema velike karnevalske povorke, ovaj party bit će posljednje utočište zabave takvog tipa pa su dobrodošli svi dobro raspoloženi maskirani sudionici, ali i ostali koji žele sudjelovati u održavanju tradicije u Opatiji i stvaranju nove.

Na maškaranoj elektro renesansi nastupit će više nego odlični domaći DJi Tom Jay, Danny Glavan i Ko Mar. Za vizuale će se pobrinuti Vazmoslav. Party starta u 21h, upad je 30/40 kn, maskiranima besplatan!!

merda plakat
 

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop