Skip to main content

Mauro Picotto u Dalmaciji

Tvorac legendarnih traka Lizard, Iguana i Komodo već je odavno jedan od najpopularnijih techno DJa na svijetu.

Piše: 


Zbog problema na koje je naišao organizator spektakla u sportskoj dvorani Jazine (Zadar), u subotu, 14. lipnja neće nastupiti Marco Bailey. Zamjenu za njega pronašli su u Mauru Picottu kojem je ovo prvi nastup u Dalmaciji, a drugi gost ostaje isti – već najavljeni Alexander Kowalski. Spektakl je ujedno i dio Launch 2 Moondance promotivne turneje istoimenog festivala u Trogiru
{youtube}pn73q9l3ILw{/youtube}

Razlog nedolaska Baileya leži u tome što je dogovorio dugu američku turneju koja se nikako ne uklapa u zadarski datum. Organizator je pokušao pronaći adekvatne zamjene, ali je većina umjetnika u tom terminu bookirana za španjolski Sonar. Mauro Picotto je pojam na elektronskoj sceni i kao takav dostojna zamjena Baileyu.
{youtube}p304yG34w-k{/youtube}

Osnivač labela Alchemy, klupske večeri Meganite na koju dovodi najpoznatije umjetnike techno glazbe, a tijekom karijere izbacio je preko 600 produkcija i remixa koji su prodani u više od 6 miljuna primjeraka. Svirao je u poznatim svjetskim klubovima, na festivalima poput Ultre, TimeWarpa, Love Paradea ili Creamfieldsa, te na Zimskim Olimpijskim igrama u Torinu.
{youtube}5oTVXWuFzBw{/youtube}

Prije 3 godine napravio je vlastiti Alchemy Music festival, te izdao novi album "TwentyEleven". U karijeri tako broji 3 album izdanja. Produkcija mu i dalje pokazuje jedinstveni glazbeni ukus i kreativnost.

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop