Skip to main content

Mlada zagrebačka rezidentica i slovenski gost za novi Liquidnight!

Karlovčani i Karlovčanke odnedavna imaju i svoju udrugu koja se brine za beskonačnu i samoregenerirajuću se potrebu tebe da plešeš. Jedino prikladno za loop potrebe bez kraja jest nazvati je Infinitum.

 
Pa Infinitum voli da stvari teku, iako nikada neće naći sliv i smiraj. No kako se možeš smatrati živim dok god u tebi plamti želja i kako kada stvari teku teku najbolje baš kada su u tekućem agregatnom stanju, tako nastaje i večer Liquidnight, u kojoj ne teče samo vrijeme zarobljeno u urama, već i snovi, želje, potrebe i glazba. Stoga još jednom tabor uživanju u prelijevanju zvučnih valova postavljaju na Malu Scenu HD doma 26. studenoga. Kao goste ovoga puta dovode bipolarnu ravnotežu maskuliniteta i feminiteta sabijenu u persone zagrebačke nam Anne, rezidentice kluba No.1 i gosta tik preko granice sa susjednom nam Slovenijom, DJ Ranna, kao člana Unnamed Projecta.

 
Annino kročenje elektroničkom poljanom započelo je tamo gdje sunce u 6 ujutro ljubi gradske tračnice u Savskoj, u One 4 One klubu 2013., a danas je loviš kako luta po opni sintetičkog svime od progressive housea do deep techa koja ju je već mnogo puta dovela u zagrljaj Infinitumaca. Sviralo se i s istarskim snagama Katie Heart i Alena Simplea, na BodyWorku i u G2, a pult talente jedne dame objeručke su prihvatili i momci iz Zagreb Undergrounda u najdubljem podzemlju Mastersa.
 
Iza aliasa Rann krije se gospodin Pintarič. Imena Gregor, za prijatelje Piko, Rann dolazi iz blizine Brežica. Prvi palac u party dio bazena umočio je u 90-ima i glazba na struju uskoro postaje centralni dio ličnosti dok se žanrovski razmazuje kroz techno, minimal techno, tech-house, deep house, deep tech… Gregor ima jedan altruistični cilj – da udovolji što je moguće više plesnih ambicija na flooru i da ljudi odu s podija sretniji i čišći no kada su na njega došli. Prvi support stigao je od Dissoriented crewa, a na kazaljkama današnjice glazbu sipa uz vlastiti Unnamed Project, dok si ga uho uz uho za pultom lovio uz ekipu kao što su Petar Dundov, David Horvat, Felver, Virgin Helena, Ian F, Mate, Psiho.

 
U beskonačnu petlju Infinituma zapetljani, kao podrška stižu i njegovi vlastiti vukovi plesnog čopora Morphi5, Vladimir Mrkša, Phil Dam i Thaitoy Tom. 

FB EVENT: 26/11/2016 Liquidnight w/ANNA & RANN @MalaScenaHD

 
Tvoj zadatak? Sparkirati se na tekuću beskonačnost podija 26. studenog oko desetke i uživati. Neki zadaci su slađi i viskozniji od drugih, pa oblizni prste, stegni žnjirance i kreni!Enjoy!
dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2