Skip to main content
  • mladen tomić
  • 16.04.2014.

Mladen Tomić u Makarskoj

Technotica ponosno predstavlja veliki uskršnji party, i u goste dovodi techno gurua Mladena Tomića, pionira elektronske glazbene scene u Bosni i Hercegovini.

Piše: 

Naslovna foto

Mladen Tomic


Jedan je od istaknutijih producenata i DJ-eva sa ovih prostora, njegova reputacija je već dostigla globalne razmjere. Svirao je po cijeloj Europi, imao je i nastupe u SAD, i Juznoj Americi.

Uz rezidente projekta Jolly Joke, Galinac Galinac i Marijan Babicz, Tomić nastupa u nedjelju 20.04. u makarskoj diskoteci Plaža. Ulaznica je 30 kn do ponoći, ili 40 kn poslije. Službeni after party je u Night baru Lungo Mare — Živogošće.

Uz visoko hvaljen niz originalnih traka, produkcija i dalje ostaje u središtu Mladenovog interesa sa redovnim izdanjima za neke od vodećih svjetskih labela techno i elektronske muzike, kao što su Sci+Tec, Definitive Recordings, Terminal M, Suara, 1605, Octopus, 100% Pure, Alchemy i drugi. Mladenovi najpoznatiji hitovi su Before Sunset, Front Pocket, Dance of Shadows, Physical Level, Tune In, Tangas, Day In Barracuda, Lady In The House, Green Cubes, i td koji su zauzimali vodeće pozicije u najboljim svjetskim prodavaonicama elektronske muzike. Mladen je napravio vrlo uspjesne remikse za velika imena elektronske scene kao što su Mauro Picotto, Sebastian Leger, Cristian Varela, Stefano Noferini, Chus & Ceballos i mnoge druge.
{youtube}EXNtstguuDg{/youtube}

U ožujjku 2012. godine Mladenov i Sianov zajednicki singl "Front Pocket" remixiran od strane Nicole Moudaber je dostigao broj 1 na Beatport Techno chartu, a u siječnju 2013. izdanje "Techno Tools" Vol.1 na poznatom labelu Suara je postiglo veliki uspjeh, ček cetiri kompozicije su bile u Techno Top 20, a dvije u Top 10.
{youtube}bireLExYMts{/youtube}

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk