Skip to main content
  • 23.11.2016.

Nova sezona Bipiem-a u KSET-u

Uvodimo vas u novu sezonu Bipiem programa uz naoštrene setove i probrane trake.

Piše: 


U subotu, 26.11. očekuje vas šaroliki dijapazon glazbe drum and bass prirode, od neura i bassa pa do junglea i dnb-a. Ovog puta u gostima su Akuul i Oberön, koji će udružiti snage sa Bipiem Kolektivom, i u svojoj b2b izvedbi pretvoriti KSET u jedan veliki nabijeni inkubator niskih frekvencija i dobre vibre, u kojem energija ne jenjava.

Oberön[ CosmicVibes / ConcreteJungle/ FRüHSTüCK ]
Sarajevski DJ, dizajner i graffiti artist sa zagrebačkom adresom. Inače Oberön, osnivac Cosmic Vibesa koji ima za cilj promociju svega što spada pod bass muziku. Dio je i FRüHSTüCK ekipe s kojima radi zanimljive dnevne i večernje evente. Oberön je član sarajevske ekipe Concrete Jungle koja se bavi svim što ima u podznaku dnb i dubstep.

Akuul [ Cosmic Vibes ]
Akuul je dečko iz susjedstva. Oduvijek ima uši na glavi pa tako i glazbu u istoj. Godinama se bavi izlaženjem po klubovima kako bi zadovoljio svoju potrebu audiovizualnog podražaja pa je u jednom trenutku odlučio dati publici svoje viđenje tog svijeta. Djeluje na sceni kao dio Cosmic Vibes kolektiva gdje odabire najdraže mu DnB i bass trake. Dosad je puštao u Funk klubu, SuperSuper, AKC Medika, Klub Klub, na Puzzling Buzz partijima u Velikoj Gorici.

Za interijer kluba kao i za vizualni identitet eventa pobrinuti će se Bipiem ekipa, kojima je glavni cilj približiti dnb kulturu i onim najdaljima.

Uglavnom, masu basa, dobre glazbe i dobrih ljudi koji će doprinijeti kulminaciji večeri.

Upad: 15 kuna
Start : 22 h

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop