Skip to main content
  • alt
  • 30.10.2014.

Novi početak u Chill out baru s Perom Fullhouse i Kristinom Lalić

Da, da svakako četvrtak je pred osvit studenog i kada se počne pričati o Novoj suptilno srolaš s očima i misliš si ma gdje je još to.

 
Šanse su da ćeš se sjetiti ovog rolanja kad dođe recimo 30. prosinac i još uvijek nemaš plan i program (osim ako tvoj plan nije da dočekaš Novu u pidžami i s vrećicom čipsa, u tom slučaju carry on). Za sve vas ostale predlažemo nešto fantastično.
 
Domorodci Splita, oni koji se tako osjećaju ili oni koji se planiraju tamo zateći na salutiranju Staroj i pozdravu Novoj godini se mogu odmah sada početi smijati oko glave, ali zaobiđite uši jer će vam biti potrebne.

alt

 
U podnožju 2015. s vama će u Chill out baru stajati starosjedilac pultova čija glad za ritmom ne blijedi, Pero Fullhouse, i ljepša polovica lineupa Kristina Lalić.
 
Pero je s nama od početka 90-ih i mic po mic ostvaruje svoje snove dajući istovremeno glazbenu pozadinu vašima. Svirao je na nekima od najvećih kao što su Love Parade, Techno Parade, Mayday, Kozzmozz, Exit i Valkana Beach, pokrenuo dva labela, AlfaRitam i OmegaRitam, pokrenuo Techno.hr i surađivao s portalom MuzikaNaStruju, miksao za Dallas Records i stajao uz bok Carlu Coxu. 
 
Njegova sudžokejica Kristina dolazi iz Beograda u kojem oduvijek gazi kroz život uz glazbu, završava glazbenu školu, pleše balet i pjeva u zboru sve dok elektronika nije pogurala u sjenu sve osim blještavih pultova i basa u njenoj specifičnoj mješavini housea, tech housea i techna. Od tonske tehničarke interesi su je malo po malo upravljali prema tome da postane glazbena urednica u emisiji Belgrade Clubbing, kojom stručno kroji dane beogradskim partijanerima. Njeni prvi gostujući miksevi bili su puštani na Frisky i Proton radiju, a sada se svakog mjeseca može čuti Kristinin “Essential Mix Session” na CrossFm-u. Ni gospođica Lalić nije stranac na festivalima i mogli smo je gledati na Exitu, Easy Trigger festivalu i ujedno je i članica organizacija Hear.It.Feel.It.Move.It. i Re-Start.

alt

 
Pa stoga dragi naši bivša džungla čeka na vas na najluđu noć u godini, provedite je dobro, provedite je sretni jer po jutru se dan poznaje.
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk