Skip to main content
  • 3.08.2016.

Novi vikend s novim vibracijama na porečkom flooru!

Neke su stvari biblijske, toliko bazične da ih je kao pouke potrebno okupiti na jedno mjesto, pa ako se radi o glazbi sve ono plesno u Poreču okuplja se u Byblosu.

 
Poreč tako već sedam godina prije revolucije ljeta ljubavi okuplja spretne graditelje nebi li stvorio glazbeni punkt u kojem i ovoga vikenda trešti nova energija. Na naličju kulta ličnosti i persone koji je izrastao iz glazbe poradi glazbe same, New Power Vibe se vraća kao oživljena emocija s preklapanja tisućljeća vraćajući logiku esencijalnog dolaska na party samo kako bi plesao, a ne vidio ili bio viđen.
 
I tako se i ovoga petka, 5. kolovoza, biblijski stari floor vraća s novo/starom vibracijom u rukama talijanske legende housea Paola Barbata, Alfreda Azzetta i ceremonijalnog meštarstva koji donosi Alex Donati. Upade si kao i svaki puta do sada hvataš po standardnoj cijeni na Byblosovom web shopu za 68 kn u pretprodaji i na dan eveta do ponoći, a nakon se penje na 98 novaca.

 
 
Subota, 6. kolovoza ispraća sunce uz DJ Aleksija, a MC-aštvo još jednom preuzima Alex Donati da bi zajedno pripremili teren za Mike Valea. S talijanske čizme rezidentura se potom seli na susjedno nam slovensko tlo s Mikeom bliže tech-house marginama. Jednako sposoban u studiju kao i iza pulta započeo je još u djetinjstvu prekapajući po očevim pločama, a prvi veliki proboj zabilježio je 2001. trakom Pretty Woman izdanom na Tomcraftovom Great Stuff Recordsu, da bi budućnost donijela suradnje s Umekom, Coxove Revolution partyje u Spaceu, nastup na Ultri, rezidenciju u ludilu slovenskog Circusa… Za upade se gnijezdiš na istu digitalnu lokaciju kao i za petak, a ostaje nam samo poželjeti ti da vibriraš na valnim duljinama svega onoga što te čini sretnim, bile to stare ili nove vibracije.

 
 
 
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2