Skip to main content
  • alt

Novo mjesto za partijanere u Zagrebu

Čuj, kad ti party organizira Savez za kulturu grada Zagreba znaš da radiš nešto kako spada. Kako, kada i gdje? Čekaj. Evo sad ćemo reći.

 
Dakle, priča započinje sa gospodinom Mijom Arkom davne 1867. kada je veliki poznavalac alkoholnih pića, prije no što je krenula masovna proizvodnja generičkih pića, odlučio otvoriti trgovinu vina i rakije. Ali ovo je ona rakija od koje imaš bogojavljenja i treba ti dva dana da vratiš vid, rađena onako kako ju je radio tvoj djed za ekipu koja navrati na čašicu razgovora.
 
Čini se da je ova žica tekla (doslovce) kroz čitavu Arko lozu jer je njegov sin preuzeo i podigao sve za još jednu stepenicu razvivši industrijsku proizvodnju žesti, koje te griju oko srca, i likera (ako želite nešto što vas neće ošamariti iz čašice).

alt

 
Ova divna etilna priča odvijala se na lokaciji Šubićeva 55 i sa gotovo 150 godina iskustva bila je jedna od prvih proizvođača alkoholnih pića na području Europe. SKC Arko je danas prvi sportsko kulturni centar u Hrvatskoj pa želite li se baviti sportom, plesati ili se kulturno uzdizati dok grickate sir na nekoj izložbi ovdje možete sve to. Ima cilj podići urbanu scenu i potaknuti mlade da se bave sportom i umjetnošću ali sve to postaje još bolje jer Arko prvenstveno želi i da se zabavite.  
 
Stoga vas u petak, 7. studenog, Technatica poziva da navratite na Kvatrić, pređete preko puta u ex. Tvornicu Gorica i uspnete se na 2. kat oko desetke kako bi se pridružli otvaranju sezone. Ubacite tridesetku i uživajte u večeri sa sjajnim linupom: techno legenom Mr. DJ Dariom i virtuozom Fabianom Jakopetzom uz Matyju, Renea i Leona B. 

alt

 
Dođite nam i feštajte dok sunce na izađe nad Kvatrićem. Želimo vam dobar provod i pune čaše dragi naši, nazdravite pokoji put za starog Miju. 
 
 
 
 
 
dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop