Skip to main content
  • alt

Novogodišnje afterice

Ako ste posljednjih dana virnuli na vremensku prognozu vilicu ste vjerojatno sakupljali po podu, zazivali neko od božanstava ili automatski preliminarno navukli odmah duple čarape i napravili čaj.

 
Potpuno i apsolutno smo za život u trenutku đir, ali znaš što se dogodi ljudima koji žive u trenutku u 5 ujutro na 1.1. i -17° C??? E da točno to! Pa kako nam ne bi 2015. započeli zamrznuti, s upalama svakojakih organa mudro je napraviti plan za aftericu prije pa zatim kao ninđa skliznuti tamo najkraćim putem. Donosimo vam The aftere kojima ćete dostojno uploviti u popodne prvoga dana nove runde oko sunca.
 
Pozvani ste tako u Boćarski dom gdje vas od 5 ujutro (jer naravno da nećeš na Novu doma u ovaj sitni sat) čeka sedmosatni after, UES Clubbing x NYE Croatia After Hours 2015,  posipan zvucima housea, techna, deepa, duba i electronice a s vama prvi pucanj gričkog topa u 2015. čekaju Petar Dundov, Eddy Ramich, Homeboy, Jan Kinčl Zero, Pete Dux, Arsen Pavešić i Reversed Sentence.

alt

 
Sat vremena nakon početka u Boćarskom otvara se i podzemlje Gjure 2 za Official Afterica od Godine Techna Partymarathon ludilo. E pa maraton će i biti jer podij uz Dijanu Kober, Luku, Branosa i Kris M gori sve do 4 popodne. Ako si tako i tako 1.1. žigosao danom izgubljenim u glazbi, plesu i druženju nema smisla da uopće pođeš spavati.

alt

 
F-Club je zagrebačka meka aftera, nitko ovako dobro ne razumije tvoju potrebu da odlutaš i da nježno pustiš da se sjećanja usade i dozore, nitko bolje ne razumije što trebaš u bezbožni sat do Sina i LupusBTJ-a koji prste iza miksete pucaju minutu prije 6 ujutro.

alt

 
Eto… kada svi šampanjci budu popijeni, klopa pojedena, kada ti se savršena frizura raspala i pažljivo odabran outfit je poliven vinom, pivom ili medicom, ali tebe nije briga za fleke jer si zadovoljan i ispunjen, navrati na koji od ovih i sretan vam svima svježi početak dragi naši. Neka ovo bude najbolja do sada!
disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop