Skip to main content
  • 28.12.2016.

Novogodišnji party vodič!

Imaš još tri dana da dovršiš svoje poslove, sve labavo odvezano u 2016. sveži u čvor i, s obzirom na sve koje smo ove godine izgubili, baci svezano u najbližu rijeku i pokaži mu jedan ekspresivni prst dok pluta daleko od tebe.

 
No ništa nije službeno dok ponoć ne odbroji posljednje sekunde 2016., kako bi zaista s prve strane ponoćnih kazaljki emergentno izronio kao nova zigota sebe samoga i svega što možeš legitimno postati u narednih 12 mjeseci, s novim stavovima, snovima i odlučnošću rakuna s planom.
 
Pa kako su lijepe stvari proporcionalno ljepše s obzirom na to s koliko se srca i stopala podijele tako se pobrini da te portal prelaska dočeka s nekime koga voliš, na flooru uz urlike, grljenja i ljubav. Ne znaš li još kamo, ne beri brigu, prva pomoć je ovdje. Baci oko, analiziraj koja je tvoja šalica čaja i vidimo se.

 
Zagrepčani i Zagrepčanke svoje novogodišnje, šljokave, u crveni donji veš zavijene, persone mogu izvesti na party u Swanky Monkey Garden uz Pilla Jakcsona i Apollo Eighteen za stotku upada, a gorostasnost Arene te očekuje s Croatia Winter Music Festivalom na čije dnevne rasporede oko baci ovdje.
 
Zagrebački kult koji jest Boogaloo oko desetke dere na Futurescope NYE W/ Harvey McKay + Nathan Coles gdje te na glavnom flooru uz techno čekaju Harvey McKay (UK), Petar Dundov, Mr. DJ Dario, Cet, Shi Pe, Tom Cue, manji tech house floor preuzimaju Nathan Coles (UK), Mary, Matya, Senno, a after vodiči su Shi Pe, Cet, Shtekerson, Sin i Matya.

 
Funk dva sata prije odbrojavanja otvara plesnjak naziva koji te dere ravno posred mekanog središta "Kratke vječne ljubavi", a s tobom su Lucija, Pytzek i Felver, dok DEPO gazi u Novu uz Erica Snea, a domaću podršku pružaju Fabian Jakopetz, Teo Harouda, DJ Trick b2b Teychee, Frenki b2b Pillsman i Katarina O' Halloran.
 
The Garden Brevery fermentira od desetke uz Justina Robertsona, Marka Broadbenta, Pepija i Nicka, a katranova Podmornica penetrira duboko u pravoga tebe uz Pipsa od jedanaestice, dok u Mastersu plešeš do zore uz Nicole, Mate Cekoa, FM-a, Mimi, Labuda i Denisa Beifussa.
 
Split u Jungli već veže žnirance za novogodišnji techno maraton uz Kristinu Lalić (BG), Skeptika, Marula, Marcellusa i Levela, dok Kameleon pod E!Nights pečatom luduje uz Mr. C-ja i Davea Mothersolea, dok su od domaćih s nama sve do 11 ujutro Milan Pivalica, Silvo Hrabar, MJ Suddani, Luka Jakir, Madezh, Feta i Cid.

 
Riječka dama Nina boat cluba za kormilo od desetke nadalje stavlja Tomy Declerquea, Boltzmanna, Alexandera Madnessa, DJ Face Offa, Labozza i Tiasa, dok Gallileo iz Velike Britanije uvozi Silicone Soula, a s njime su DJ Element b2b MSS, Fat Limit, Tom Jay, Nelka i Dino Jukic. Crkva pak pruža jednu bezvremensku Novu uz Dj Ogija, Mark Asha, Mystica, Matea Klaića, Boo Dale b2b Fryer, Tino Dobrić b2b Tschoky, Life4Funk b2b Claus Cottini i Igorritza b2b Motta.
 
Moramo spomenuti još i Primoštensku kraljicu zore Auroru, gdje te kroz noć do svitanja vode Ivan Komlinović, Pero Fullhouse, Jolly Joke, Edy C., Tome R, Chuby, Amigoo, Mani, One Helsing, Miss Sabina i Nick Jelly. Pulski Zerostrasse tuneli slave novogodišnji party na 10. Seasplash platformi, a Varaždinci u Enygmi deru džonove uz Renicka, Nitevision NV, Limexa, Sipu i Gogoleska i Sylph.
 
Epski spektaklu u Osijeku garantira trofloorna napolitanka gdje ćeš plesati na Boogie night takeover flooru, Bassinga takeoveru i Traum Takeoveru uz after do 5  popodne, a gospe i gospari zaboravljaju sve na podiju do jutra u Lazaretima pod paskom demonski crnoga BItchBlacka.

 
Biraj svoje kako ti drago, na bim bam bus ili promišljeno analitički. Jutra novih godina služe kao onaj prvi ton koji ispustiš kako bi uštimao sve odgovorne za simfoniju koja slijedi i koju ćeš skladati kroz naredna 365 dana. Želimo vam sve najbolje u nadolazećoj godini, želimo vam olakšanja od svega što vas je vuklo prema tlu i povjerenje u svoje vlastite sposobnosti, snove i potencijale koji kuhaju pod kožom! Sretan vam kraj 2016.!
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2