Skip to main content
  • alt

Od deepa do industriala u F Clubu

I ovoga je  vikenda zagrebački F Club utočište svima onima kojima party nije dostatan te traže još i još.

 
Tako vas u subotnje jutro očekuje puno deep i tech glazbe samo za vaše uši i osjetila, a koju će vam isporučiti rezidenti kluba. DJ Sin i DJ Lupus BTJ.Nešto žešći zvukovi rasprostirat će se u nedjeljno jutro kada za DJ pultom stoji jedna od vlasnica kluba, Kiki Militantna. U njezinim setovima ima svega, od deepa, progressive trance, industriala do techna, a među draže producente ubraja Erica Snea, Adama Beyera, Mihaija Popoviciua, Neelixa…
 
Njoj se za DJ pultom pridružuje  Matija Vlašić a.k.a. DJ Matya. Prvi kontakt s elektronskom glazbom uspostavlja dolaskom trance glazbe krajem 90-ih. Kako se glazba mijenjala, tako se mijenjao i njegov glazbeni ukus. Prvu gažu odrađuje 2007. godine u zagrebačkom klubu BBS gdje dobiva odlične kritike od bliskih prijatelja, te samih DJ-a. Kako se odličan glas brzo pročuo kod zagrebačkih DJ-a i promotora, dobiva svoju prvu rezidenciju u malom zagrebačkom klubu Canadian Club. Kako njegov glazbeni izričaj i ukus oduševljava kritičnu masu koja je rado posjećivala njegove partye, dobiva svoju drugu rezidenciju na legendarnim After Partyima u Saloonu zbog kojih postaje i rezident poznatih zagrebačkih klubova kao sto su Jamaica Club, klub No.1 i klub Fanatic. Nakon toga potpisuje ugovor za Becks koji mu omogućuje gaže po cijeloj Hrvatskoj, a uskoro postaje i njihov službeni DJ. U vrlo kratkom vremenu, kroz brojne gaže, uspio je razviti svoj prepoznatljiv progressive house stil te je postao jedan od najtraženijih mladih zagrebačkih DJ-eva.
{youtube}1fi44N3uH6M{/youtube}
 
Oba after partyja održavaju se s početkom u 4 sata, a za svaki ćete izdvojiti 20 kuna za upad s time da za taj novac dobivate i piće dobrodošlice.
 
hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop