Skip to main content
  • alt

One4One: Techno vertigo i nova lica iza pulta

411 je možda univerzalni broj za informacije, ali ispremiješaj znamenke i One4One postaje univerzalna šifra za elektroničke vikend oaze.

 
Još jednom vrijedna ekipa je zasukala rukave i zaposlene ruke su vam složile glazbenu priču za prste polizati. U petak, 16. siječnja si pripazi na vertigo jer se penješ visoko, jako visoko s E-Baseom i T-Bo-om u techno visine. Ikar možda nije slušao da ne leti blizu sunca, ali ako izgoriš na ovom podiju baš ništa se neće desiti jer ćemo paliti srca a ne krila. I sve to od jedanaestice i potpuno free.

alt

 
E-Base je zagrebački DJ i producent koji se pult uz pult našao sa ekipom kao Faithless, Maceo Plex, Paul van Dyk, Timo Maas, Tiesto, Eric Prydz, Shapeshifters, Freemasons, Dirty South, Sander Kleinenberg, Roger Sanchez i u repertoaru vrti deep, techno i house, dok T-Bo vrti od ’96 i najbolje pliva  sočnim tech-house vodama.
 
U subotu, 17. siječnja pak upadaš s nedirnutim novčanikom sat prije ponoći na jednu novu postavu iza One4One pulta. Čekaju vas Little G i DJ MIxel koji će za vaše auditorne izlete na više ravnine postojanja biti zaduženi sve do 6 ujutro.

alt

 
Dođi, sparkaj si dušu blizu pulta, udahni, izdahni, zatvori oči i pusti struji nek te nosi, sve brige mogu pričekati, bit će tu i u ponedjeljak. Vikend je tvoj, uzmi si ga nazad!
hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop