Skip to main content

Otac nu school breaksa Adam Freeland na Harteri!

Adam Freeland jedna je od ključnih figura plesne scene već više od desteljeća. Od svojih samih početaka na jedinstven je i hrabar način pomicao granice elektroničke glazbe, miješajući je sa svim postojećim glazbenim žanrovima.

Piše: 

Svojim je setovima zapalio zemaljsku kuglu stvorivši glazbenu formu koja će se kasnije popularno nazvati nu school breaks te poentirao albumom koji je iznjedrio jednu od himni elektronske glazbe, neprikosnovenu „We Want Your Soul“. Samo tri tjedna uoči nastupa na Harteri, Freeland će objaviti dugočekivani drugi album "Cope" na kojem je surađivao sa veličinama poput Joeya Santiaga iz Pixiesa, Tommya Leea iz Motley Cruea te Twiggya Ramireza iz Marilyn Mansona i koji je najavljen izvrsnim singlom "Under Control".

{seyretpic id=242 align=center}

Svojom energičnom kombinacijom breakbeata, rocka i electra ovaj je Britanac već očarao publiku svih značajnijih klubova i festivala na svijetu. Nema sumnje da će isto učiniti i na riječkoj Harteri! Uz Freelanda, potvrđena su i prva domaća DJ imena: Sly (Osijek), Torres (Dubrovnik) i XXL (Pula).

Lineup: Röyksopp, Klaxons, Simian Mobile Disco (DJ set), DJ Sasha, Boys Noize, Alex Metric, Laibach, Elvis Jackson, Mandrili, Morso…

Cijena dvodnevne ulaznice: 180 kuna u sustavu Eventima,

{snippet 1}

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop