Skip to main content
  • alt

Otvaranje Illectricity festivala u Sirupu

Ovaj petak, 4 DJ crewa, zvuk krckanja kostiju na vratu, ratne boje na licu i inauguralna večer 10. jubilarke Illectricity festivala.

 
Cfsn udruga vas s iznimnim ponosom, busajući se o prsa, poziva na još jedan Illectricity tradicionalnim titanskim sudarom Soundclash. Festival koji se namjerio na bezkompromisnu kvalitetu, otkrivanje novih trendova zagrepčanima i svima onima koji se tako osjećaju, onaj koji voli umjetnost u svim njenim oblicima i istražuje tako i njene vizualne sfere, educira vas i zove na radionice i rasprave do sitnih sati.

alt

 
Za lansirnu večer serije evenata koji će potrajati do 6. prosinca ekipe su odabrane. Na Soundclashu će pulteve ukrstiti Međimurski lepi dečki, Dalmatinski burazi, Kvarnerski pokvarenjaci i Zagrebački štemeri. Neki od nastupajućih su Qwerty, Tikach, Pytzek, Sladoled, Anto Anto, Dubok, Nortrom, Okor, Inchoon,  Arsen Pavešić, Funk Guru, phillipe, itch, sve redom poznata imena hrvatskog clubbinga. 
 
Po završetku Soundclasha kada ekipe popakiraju svoju opremu i podovi Sirupa budu pometeni naredne večeri u subotu 29.studenog monopol nad njima preuzima United Electronic Sound ekipa na UES Next Generation partiju na kojem će se također predstaviti 4 tandema u usponu: Reversed Sentence [Jacks House], Tvrtko b2b Sladoled [Hypnodelix, Sirup | Frendova Soba], Ufos Sakiris b2b Dino TM [scOpe] i Rudi Papić b2b Soham Effect. S ovom četvorkom ćete plesati od ponoći do 7 ujutro a za upad trebate tridesetku.

alt

Eto svašta se događa u samo nekoliko dana. Pa neka netko kaže da party duh hibernira zimi. Ne Ne priznajemo tu tvrdnju. Dođite, podružite se s nama isplešite dušu, naučite nešto novo, proširite horizonte i uživajte
 
 
sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2