Skip to main content

Oxia i Marko Nastić predvode Halloween na splitskim Gripama

Počelo je odbrojavanje za najstrašniji Halloween party koji će se dogoditi 31. listopada u dvorani KK Split s početkom u 21.00 sat. Osim već najavljenog Oxie nastupiti će izvrstan Marko Nastić i još neka imena sa domaće glazbene scene.

Piše: 

Naslovna foto

Mulletover – najstrašniji party na svijetu


Na partyju će nastupiti Oxia, jedan od najpoznatijih francuskih techno/electro/house DJ-eva i producenata te rado viđen gost u Dalmaciji. Prvi nastup u ovim krajevima imao je prije 10 godina u Aurori, na poznatom party-u s Umekom. Pravim imenom Olivier Raymond, Oxia je poznat kako po brojnim kvalitetnim samostalnim izdanjima, tako i po suradnji sa svojim francuskim kolegama, kao što su npr. The Hacker, Laurent Garnier, Miss Kittin, Kiko i drugi. Možemo slobodno reći da je Oxia mezimac domaće scene, te da na ovim prostorima uživa status prave zvijezde. Hrvatska publika ga očekuje već duže vrijeme, pa zabilježite 31.10. u svoj kalendar kao datum gdje ćete se napokon susresti sa njime. Ovom prilikom predstaviti će svoj zadnji album Tides of Mind.
{youtube}DfsNIEUiXdE{/youtube}

Osim Oxie, na partyju će se pojaviti još zvučnih imena techno/house glazbene scene. Nastupiti će i megatalentirani  DJ i producent Marko Nastić. Tu su i kao domaća podrška Edy C iz Šibenika, Silvio Hrabar iz Trogira, Marcellus iz Kaštela i domaćin projekta Pero FullHouse.

Dvorana će biti dekorirana u skladu s događajem a najstrašniji kostim će dobiti prigodnu nagradu. Cijena ulaznica je 70 kn. Požurite po svoju kartu jer će ista na ulazu na dan događanja koštati 90 kn.

Prodaja ulaznica: Ograničen broj “ranoptičjih” ulaznica po cijeni od 50 kn je rasprodan, ulaznice po cijeni od 70 kn možete pronaći na slijedećim prodajnim mjestima:
 
Split – Cd shop Dancing Bear
Trogir – Atlas agencija
Šibenik/Vodice/Tisno/ Primošten: Nik poslovnice
Zadar: Bizzare caffe bar (poluotok)
Makarska: Mirakul bar
Ostatak Hrvatske: Eventim

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2