Skip to main content
  • alt
  • 19.12.2014.

Parov Stelar, Illectricity Reunion i ambasadinih 19

Radno vrijeme otkucava, dovršavaj polako sve što trebaš i mirne duše ploviš u vikend avanturu. Postoji sasvim legitimna šansa da je ovo zadnji vikend u kojem ćeš u narednih mjesec dana moći zakopčati traperice pa stoga uskoči u jedne i put pod noge.

 
Kako je predblagdansko doba rezultiralo poplavom najava kvalitetnih događanja morat ćemo odraditi trijažu i pokušati vam dati najbolju moguću preporuku za kamo, kada i zašto. Pa otpočnimo!
 
Na vrhu party kaskade stoji nekoliko istaknutih platoa. Prvi je Parov Stelar Band koji će večeras od 22 sata uz zvuke  jazza, housea, electra i breakbeata protresti Boćarski dom. Sirup vas pak zove da sa momcima iz CFSN-a dočekate jutro na ILLECTRICITY FESTIVAL REUNION-udok će Ambasada Gavioli za velikih 19 godina postojanja svojim patronima u subotu pokloniti spektakularni rođendanski party gdje će floor grijati Magda, Marc Houle, Miss Jools, Dejan Miličević, Reclame i Tomy DeClerque.
 
I party kaskada se lije na slijedeću stepenicu. Friško otvoreni Tesla Power House večeras vas poziva na Funk Edison W. na kojem od desetke vrti DJ Ahmaad dok u subotu Dj Tomo radi Kurschluzz.

alt

 
Večeras vas Gjuro 2 ritmom liječi svih boljki na Takt Theraphy gdje sat prije ponoći iza pulta staju Shekimon, The Wheel Man, Fabian Jakopetz i Sin & Lupus. Ujedno vas pozivaju na božićnu ekstravaganzu, veliki X-massive party na kojem ćete čekati jutro uz E-basea, Gogoleska i Sylph.
 
F-club s druge strane slobodo upiši kao svoje novo najdraže after odredište. 20. prosinca za tebe od sitnih, krmeljama posipanih, 6 ujutro vrti DJ Chuby, dok te 21. u jendako sitan sat čeka gospodin sa dvadeset godina iskustva koji zaista zna napraviti after, DJ Mary,  a ispod krošnji Judinog Drveta u Splitu smjestili su se Felver i Ilija Rudman.

alt

 
AKC Attack će 20., u subotu ispratiti posljednji Trip to Zion party u 2014. One4One vas večeras poziva da se popnete što više možete s Get High partyjem, dok ćete subotnju večer moći ispratiti s Sennom i Ivicom Petkom.
 
Ako ste čakovčanin ili čakovčanka mjesto za biti je Arcus u kojem se slavi 6 godina fanatastičnog Underground Fusiona, a SKC Arko vas u Šubićevoj 55 vodi iz ovog Sunčevog sustava s Alienation partijem na kojem će se sudariti 18 DJ-a s područja Ex-Yu.

alt

 
U koprivničkom Orinocu aparaturu raspakirava večeras Petar Dundov, a Aquarius za vas sutra baca veliki Christmas Bash. DEPO klub vas večeras zove na Tech D House gdje su samo za vas Miro, Tvrtko, Sergej Snooze i Arsen Pavešić, a u subotu će se podij svjetlucati od anđeoske prašine koju prospaju Cet, Teo Harouda, i MR. DJ Dario. Ako ste se baš poželjeli dobrog opakog psytrancea i slučajno ćete se sutra zateći u Rijeci sklopite ruke u zahvali što je Psycordia odlučila postaviti fantastično izdanje Awakening 2014.

alt

 
Toliko toga još ima dragi naši da je u potpunosti nemoguće sve navesti stoga vas molimo da za detalje jabućice bacite na kalendar. Nadamo se da vam se party želje ne poklapaju, da ste sakupili dobru ekipu i da uklizavate u posljednji sat posla sretni i ispunjeni. Vikend počinje za 3,2,1… 
 
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2