Skip to main content
  • parov stelar
  • 23.02.2012.

Parov Stelar na 10 godina Drumwisea

Austrijski glazbenik Parov Stelar preuzeo je globalnu scenu poput fantoma u posljednjih nekoliko godina.

Naslovna foto

Parov Stelar

Kroz glazbu, njegov skroman, ali izniman talent nije samo stekao ogromnu bazu obožavatelja, nego je također postigao kultni status kao producent. Inspiriran stilovima i samplovima iz raznih glazbenih žanrova (soul, pop, jazz i swing) i kombinaciji s modernim beatovima, stvorio je glazbu kojoj nema premca.

Nastupi Parov Stelar benda su jedani od najupečatljivijih live izvedbi elektronske glazbe  koji se trenutno mogu vidjeti. Unatoč stotinama nastupa, oni i dalje nastavljaju gurati vlastitu kreativnost i razbijati granice glazbene izvedbe. Svaka predstava je jedinstvena i različita od prethodne, te poziva slušatelja da istražuju nove aspekte i emocije u njihovoj glazbi.

{youtube}2ntMMQ00vT0{/youtube}

Jimmy Barka Experience je novi projekt tri veterana slovenske glazbene scene, koji su dobili ideju da naprave nešto malo drugačije od uobičajene dj / glazbenik kombinacije. Rezultat je kolaž svih žanrova glazbe koju jednostavno morate doživjeti!

Nakon godinu i pol dana, točnije 02. ožujka Parov Stelar se vraća u Ljubljanu uveličati 10 godina Drumwisea. Ne sumnjamo da će i ovog puta napuniti veliku dvoranu kina Šiške do posljednjeg kvadrata! Cijena ulaznice iznosi 24€ u pretprodaji preko sustava Eventima, dok će na ulazu biti 27 €.

Parov Stelar Band
Max the Sax (Sax)
Jerry Di Monza (Truba)
Cleo Panther (Vokal)
Willie Larsson Jr. (Bubnjevi)
Michael Wittner (Bass)
Parov Stelar (Programiranje)

Jimmy Baraka Experience
Marjan Stanić (Bubnjevi)
Bakto (Gramofoni)
Borka (Gramofoni)

After party:
JK Soul
Danaja

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop