Skip to main content
  • 20.06.2010.

Phoenix Kraundler presents Underground Fusion

"Underground Fusion" je projekt pokrenut krajem 2008. godine koji se zalaže za promicanje nekomercijalne elektronske glazbe. Unatoč kratkoj povijesti stvorio je respektabilnu jezgru poklonika. Cilj ove manifestacije je okupljanje mladih ljudi, približavanje elektronske glazbe i jačanje scene odnosno elektronske glazbe u našoj državi.

Piše: 

Čakovečkoj publici već dobro znan DJ Phoenix Kraundler, ovoga puta priprema malo drugačiji Underground Fusion uz minimalan upad i još boljom atmosferom. Ovo će biti prvi od nadolazećih “Phoenix Kraundler presents Underground Fusion” partyja koji će se održati u nekoliko hrvatskih gradova. Uz njega će nastupiti varaždinski Dj Deeg, voditelj Extravaganza projekta, kao i čakovečki DJ Flip. Dođite i osjetite ljetno izdanje Underground Fusion-a i ne zaboravite svoje party rekvizite 😀

Phoenix Kraundler
Underground Fusion

Deeg
Extravaganza

Flip

Disco Club Dijana, Čakovec
Date: 24. 6. (četvrtak, večer prije Dana Državnosti)
start: 22h
end: 6h
upad: SAMO 10 KN

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop